Az új Növekedési Hitelprogramról is értekeznek Keszthelyen

Hírek2018. nov 8.Növekedés.hu

A Magyar Nemzeti Bank januárban induló, új Növekedési Hitelprogramjáról, az Ipar 4.0 aktualitásairól, az elektromos járművek térhódításáról és a borágazat helyzetéről is szó esik 2018. november 9-én és 10-én Keszthelyen, a Pannon Egyetem Georgikon Karán a XXXVIII. Fiatal Közgazdászok Országos Találkozóján. Nézzük a kínálatot! A Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) Ifjúsági Bizottságának konferenciáján előadást tart többek között Pleschinger Gyula, a Monetáris Tanács tagja, az MKT elnöke; Becsey Zsolt, az MNB Közgazdasági Elemzési Főosztályának elemzője; Bakacsi Gyula, a Budapesti Gazdasági Egyetem kutatóprofesszora; Brazsil Dávid, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának főtitkára; Kocsis László, a Pannon Egyetem Georgikon Kara Kertészeti Tanszékének tanszékvezető egyetemi tanára; valamint Vas László, a Zala Autóipari Próbapálya Kft. gazdasági igazgatója is. A résztvevőket a 2018. november 9-én, pénteken 15 órakor kezdődő nyitó plenáris ülésen Ruzsics Ferenc, Keszthely polgármestere és Németh Péter, az MKT Ifjúsági Bizottságának elnöke köszönti. Részletes program a Facebookon!

SIKERSZTORIK
Így dolgozhatsz produktívan otthonról! 10 szuper tipp a home office-hoz
Sokan irigykednek azokra, akik megtehetik, hogy otthonról dolgoznak. A home office azonban nem mindenkinek megy egyszerűen.
HR2019. jan 28.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Reméljük, hogy nem téved a Microsoft egykori alapítója.
Tech2019. márc 15.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.