Csath Magdolnával érkezik a II. Műanyagipari Konferencia az Ipar napjaira

Hírek2023. máj. 15.Növekedés.hu

Elismert szakemberek, fontos környezetvédelmi és gazdasági témák. Kérdések és válaszok. Immár második alkalommal rendezik meg a II. MMSZ Műanyagipari Konferenciát.

Az IPAR NAPJAI és az AUTOMOTIVE HUNGARY szakmai kiállítás társrendezvényeként rendezi meg a Magyar Műanyagipari Szövetség május 18-án a II. MMSZ Műanyagipari Konferenciát, illetve ennek nyitányaként 10:30 órától éves közgyűlését a HUNGEXPO-n – olvasható a Polimereken.

A konferencián előadást tart Prof. Dr. Csath Magdolna közgazdász, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem kutatóprofesszora. A szakember a hazai és nemzetközi gazdasági helyzet aktualitásairól, eredményeiről, kihívásairól beszél.

A Századvég Konjunktúrakutató Zrt. Energia- és Klímapolitikai Üzletágának vezetője, Hortay Olivér a 2023-as év energiapiaci várakozásairól számol be.

De sor kerül Bűdy László műanyagipari szakértő, az MMSZ elnökségi tagja „Árak, trendek a polimerek piacán” című előadására is.

A konferencián bemutatkozik a Magyar Fejlesztésösztönző Iroda, amely azzal a céllal kezdte meg működését, hogy a közvetlen kezelésű uniós források elnyerésében segítse a magyar és közép-kelet-európai pályázókat.