Egymilliárd forintos fejlesztés Szegeden

Hírek2017. nov 13.Növekedés.hu

Átadták a Bodrogi Bau Kft. nyílászáró- és hőszigetelőanyag-üzemét Szegeden. A több mint egymilliárd forintos fejlesztés költségeiből csaknem 500 millió forintot uniós támogatásból finanszíroztak. A Carboland márkanevet viselő hőszigetelőket a hazai piacra, míg az Aluland ajtókat és ablakokat a magyar és szomszéd országokbeli vásárlóknak szánják. Tavaly ünnepeltük 25 éves fennállásunkat. A következetes minőség iránti elkötelezettségünk ez alatt a 25 éves működés alatt megtapasztalható volt kivitelezésben, értékesítésben, sőt a makói Glorius Hotel üzemeltetésén keresztül még a vendéglátásban is. Most ezt a palettát bővítettük ki a gyártással és a termeléssel – összegezte Bodrogi Ferenc, a Bodrogi Bau Kft. ügyvezető igazgatója. Hozzátette, hogy az üzemcsarnokok egy év alatt készültek el, a legkorszerűbb technológiával, vannak felszerelve, működésük pedig hulladék- és selejtmentes, mivel mindent újrahasznosítanak. Terveikben két újabb gyártóüzem építése is szerepel.  Amint a két új üzem teljes kapacitással működik, 50 új munkahelyet is teremt. M

A Bodrogi Bau Kft

A Bodrogi Bau cégcsoport építőipari kivitelezéssel, építőanyag kereskedelemmel, tervezéssel, ingatlan-beruházási, -forgalmazási, -eladási, -kezelési tevékenységgel foglalkozik. Tulajdonosként asztalos üzemet működtet, a vállalkozás tagja és résztulajdonosa az Új Ház Csoport országos építőanyag beszerző és értékesítő hálózatnak. A cégcsoport 2016-ban mintegy 6 milliárd forintos árbevételt ért el, az új üzem beállásával ez 8–10 milliárd forintra nőhet. A csoport csaknem 250 embernek ad munkát, a fejlesztésnek köszönhetően a foglalkoztatottak létszáma 270–300 főre nő.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
A leggazdagabb orosz nők
Oroszországban a gazdag milliárdosok többsége férfi, ismert oligarchák, acélipari, olajipari csoportok tulajdonosai. Vannak azonban olyan nők is szép számmal, akik vagy alanyi jogon, vagy esetleg éppen egy előnyös válás révén immár önállóan is százmilliárd forint körüli vagyonnal bírnak.
Siker2018. júl 15.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.