Együttműködési megállapodást írt alá az MKB Bank és a Szegedi Tudományegyetem

Hírek2018. szept 27.Növekedés.hu

Az MKB Bank tovább folytatja a tavalyi évben elindított „Kiemelt Partneri Programját”, melynek keretében a magyar gazdaság különböző területein sikerrel működő szervezetekkel köt hosszabb távú, kölcsönös előnyökön alapuló együttműködési megállapodásokat. Az idei tanévkezdéssel egy időben a Szegedi Tudományegyetem lett az MKB Bank kiemelt partnere. A megállapodás alapján az MKB Bank kedvezményes hitellehetőséget, banki konstrukciókat és számlacsomagot nyújt a Szegedi Tudományegyetem dolgozói számára, így a jövőben az ország második legnagyobb egyetemének mintegy 8000 munkavállalója élhet az MKB Bank Kiemelt Partneri Programja keretében biztosított kedvezményekkel. A megállapodást az MKB Bank részéről Balog Ádám vezérigazgató és Csapó András jogi, kormányzati és kiemelt ügyekért felelős vezérigazgató-helyettes, a Szegedi Tudományegyetem részéről Rovó László rektor és Fendler Judit kancellár írta alá. Balog Ádám, MKB Bank vezérigazgató kiemelte: Megtiszteltetés az MKB Bank számára, hogy egy olyan világhírű és dinamikusan tovább fejlődő intézmény kiemelt partnere lehet, mint a Szegedi Tudományegyetem.

A Szegedi Tudományegyetem országunk egyik büszkesége.

Személyesen megismerve az intézmény fejlesztési terveit biztos vagyok benne, hogy a most megkötött megállapodásunk kiváló alapot képez a jövőbeli, újabb területekre kiterjedő együttműködések létrehozásához.

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.