Van-e az EU-nak vámpolitikája a vámháború idején?

Hírek2018. szept 27.Növekedés.hu

Az Európai Unió vám- és kereskedelempolitikájának lehetőségei és korlátai a nemzetközi vámháború idején – ezzel a címmel tart előadást a Magyar Közgazdasági Társaság Európai Uniós Szakosztályának meghívására Balás Péter, az Európai Bizottság Kereskedelmi Főigazgatóságának korábbi főigazgató-helyettese 2018. október 15-én, hétfőn 17 órától a Magyar Közgazdasági Társaság közösségi terében, az Eiffel Palace Irodaház (Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 78.) I. emeletén. A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel szigorúan regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek mielőbb jelezni az office.mkt@t-online.hu címen.

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.