Elektromos autók gyártásába fog Lengyelország

Hírek2019. márc 10.Növekedés.hu

A Dziennik Gazeta Prawna napilap jelentése szerint Lengyelország legnagyobb állami tulajdonban lévő energetikai vállalatai, a PGE, az Energa, az Enea és a Tauron projektvállalatot alapítottak.

Az új vállalat, az ElectroMobility Poland elektromos autókat előállító gyárat épít. A beruházás költsége mintegy 4,5 milliárd zloty lehet, olvasható a thenews.pl hírportálon (1 zloty = 73,47 Ft). A szükséges források döntő többségét az alapító részvényesek biztosítják.

A kezdeményezést támogatja a lengyel kormány is, amelynek határozott célja, hogy 2025-re egy millió elektromos autó fusson a lengyel utakon.  

SIKERSZTORIK
Így dolgozhatsz produktívan otthonról! 10 szuper tipp a home office-hoz
Sokan irigykednek azokra, akik megtehetik, hogy otthonról dolgoznak. A home office azonban nem mindenkinek megy egyszerűen.
HR2019. jan 28.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Reméljük, hogy nem téved a Microsoft egykori alapítója.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.