Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői

Hírek2019. márc. 10.Növekedés.hu

A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.

A legnagyobb cégek vezetőinél a karóra a státuszszimbólum szerepét is betölti. Ezeket az órákat viselik mostanában olyan vállalatok vezetői mint az Amazon vagy a Toyota.

Audemars Piguet Royal Oak

Jeff Weiner, a LinkedIn vezérigazgatója egy Audemars Piguet Royal Oak nevű karórát választott, amely 18 ezer dollárba, azaz nagyjából 5 millió forintba kerül.

Breitling Colt Automatic

Satya Nadella, a Microsoft vezetője visszafogottabb modellt hord a csuklóján: Breitling Colt Automatic karórát használ, amelynek ára 3 ezer dollár körül mozog, ami körülbelül 800 ezer forint.

Ulysse Nardin Dual Time 233-88-7

Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere bizonyára megengedhetne magának egy sokkal magasabb ár fekvésű darabot, azonban megelégszik a Ulysse Nardin Dual Time órával, amely körülbelül 8 ezer dollárért, azaz 2 millió forintért már megvásárolható.

Patek Philippe Calatrava 5119G

Akio Toyoda, a Toyota Motor Corporation vezetője egy  Patek Philippe Calatrava 5119G modellt hord a csuklóján. Az ára körülbelül 21 ezer dollár, ami 5 millió forint.

Rolex Datejust

A lista nem lenne teljes egy Rolex nélkül. Mark Hurd, az Oracle társ-vezérigazgatója, hosszú ideje boldog tulajdonosa egy Rolex Datejust órának. Az ára 3500 dollártól (hozzávetőlegesen 1 millió forinttól) indul, de előrendeléssel kedvezményesebb áron, akár 2 ezer dollártól (500 ezer forinttól) is lehet hozzájutni.