Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői

Hírek2019. márc 10.Növekedés.hu

A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.

A legnagyobb cégek vezetőinél a karóra a státuszszimbólum szerepét is betölti. Ezeket az órákat viselik mostanában olyan vállalatok vezetői mint az Amazon vagy a Toyota.

Audemars Piguet Royal Oak

Jeff Weiner, a LinkedIn vezérigazgatója egy Audemars Piguet Royal Oak nevű karórát választott, amely 18 ezer dollárba, azaz nagyjából 5 millió forintba kerül.

Breitling Colt Automatic

Satya Nadella, a Microsoft vezetője visszafogottabb modellt hord a csuklóján: Breitling Colt Automatic karórát használ, amelynek ára 3 ezer dollár körül mozog, ami körülbelül 800 ezer forint.

Ulysse Nardin Dual Time 233-88-7

Jeff Bezos, a világ leggazdagabb embere bizonyára megengedhetne magának egy sokkal magasabb ár fekvésű darabot, azonban megelégszik a Ulysse Nardin Dual Time órával, amely körülbelül 8 ezer dollárért, azaz 2 millió forintért már megvásárolható.

Patek Philippe Calatrava 5119G

Akio Toyoda, a Toyota Motor Corporation vezetője egy  Patek Philippe Calatrava 5119G modellt hord a csuklóján. Az ára körülbelül 21 ezer dollár, ami 5 millió forint.

Rolex Datejust

A lista nem lenne teljes egy Rolex nélkül. Mark Hurd, az Oracle társ-vezérigazgatója, hosszú ideje boldog tulajdonosa egy Rolex Datejust órának. Az ára 3500 dollártól (hozzávetőlegesen 1 millió forinttól) indul, de előrendeléssel kedvezményesebb áron, akár 2 ezer dollártól (500 ezer forinttól) is lehet hozzájutni.

SIKERSZTORIK
Így dolgozhatsz produktívan otthonról! 10 szuper tipp a home office-hoz
Sokan irigykednek azokra, akik megtehetik, hogy otthonról dolgoznak. A home office azonban nem mindenkinek megy egyszerűen.
HR2019. jan 28.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Reméljük, hogy nem téved a Microsoft egykori alapítója.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.