Ennyibe került a DAC csodálatos új stadionja!

Hírek2017. nov 6.Növekedés.hu

Azt talán már mindenki tudja, hogy a felvidéki DAC, vagyis a dunaszerdahelyi „magyar” focicsapat 2-1-re legyőzte az örök rivális Slovan Bratislavát a Mol Aréna nevet viselő új stadionjának nyitómeccsén, de most a magyar nyelvű parameter.sk honlap a stadionépítés pénzügyi hátteréről is beszámolt. Mint megírták, az új stadion összesen 22,5 millió euróba, vagyis 7 milliárd forintba kerül, amelyből 2,4  + 1,5 millió eurót a szlovák állam, 4,6 millió eurót a klubtulajdonos, Világi Oszkár, a Slovnaft olajvállalat vezetője, míg 2 milliót a névadó Mol-csoport adott össze. A dunaszerdahelyi csapat meccseit amúgy is sokan látogatták, de az új férőhelyekkel és az ilyenkor kötelező telt házzal a DAC-Slovan mérkőzésre már 10 200 néző válthatott jegyet. És ez még nem a végállomás, a munkálatok még mindig zajlanak, ha minden lezárul, akkor 12700 férőhelyes lesz az új stadion, amelyben kifejezetten elegáns skyboxok és VIP-páholyok is lesznek. Sok egyéb helyiség is megújul, így a sajtónak fenntartott helyek, a tekevíziós stúdió, a szurkolói bolt, a klubmúzeum, a kápolna és a parkolók.  

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.