Fapados, olcsó busztársaság jött Budapestre

Hírek2017. nov 11.Növekedés.hu

A FlixBus fiatal cég, amolyan közlekedési, vagy, ahogy ők egy kissé fennköltebben fogalmaznak, mobilitási startup. A német távolsági buszpiac izgalmas szereplője elsősorban két üzleti elemmel hívta fel a figyelmet magára. A légitársaságokhoz hasonlóan a buszpiacon is változó árakkal kínálta buszjáratait. Aki időben és ügyesen foglalt, olcsóbban utazhatott, aki halogatta a döntést, nem volt rugalmas a járatválasztásban, az drágábban. Emellett az „okosnak” nevezett távolsági közlekedés másik lényeges eleme az volt, hogy a FlixBus együttműködik a helyi kis-és középvállalkozásokkal, de akár a buszcégekkel is (nálunk a Volánbusszal). Mindez persze még nagyon friss, mert a cég csak szeptemberben érkezett meg Budapestre, amikor is regionális irodát nyitott a fővárosban. Most a FlixBus azt is bejelentette, hogy sorrendben a 27-ik célországként, az Amerikai Egyesült Államokban is terjeszkedne. André Schwämmlein, a FlixBus alapítója és ügyvezető igazgatója a bejelentés kapcsán elmondta, hogy az első amerikai iroda Los Angelesben nyílik. Ami pedig a magyar terveket illeti, a cég tovább sűríti a járatait a fővárosból a legnépszerűbb célállomások irányába, például Bécsbe.  

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
A leggazdagabb orosz nők
Oroszországban a gazdag milliárdosok többsége férfi, ismert oligarchák, acélipari, olajipari csoportok tulajdonosai. Vannak azonban olyan nők is szép számmal, akik vagy alanyi jogon, vagy esetleg éppen egy előnyös válás révén immár önállóan is százmilliárd forint körüli vagyonnal bírnak.
Siker2018. júl 15.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.