Fenntartható finanszírozási konstrukciók a XXI. században

Hírek2019. máj. 11.Növekedés.hu

Fenntartható finanszírozási konstrukciók a XXI. században címmel szervez szakmai fórumot az idén 125 éves Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) - a Magyar Nemzeti Bank 330 versenyképességi pontjának pénz- és tőkepiacokat érintő javaslataihoz kapcsolódóan.

Fenntartható finanszírozási konstrukciók a XXI. században címmel szervez szakmai fórumot az idén 125 éves Magyar Közgazdasági Társaság (MKT) - a Magyar Nemzeti Bank 330 versenyképességi pontjának pénz- és tőkepiacokat érintő javaslataihoz kapcsolódóan, egy négy rendezvényből álló műhelybeszélgetés-sorozat részeként - 2019. május 20-án, hétfőn 14 órától a Budapesti Gazdasági Egyetem Markó utcai épületének (1055 Budapest, Markó utca 29-31.) Lotz termében.

A rendezvény rövid bevezető előadását Virág Barnabás, a Magyar Nemzeti Bank monetáris politikáért és közgazdasági elemzésekért felelős ügyvezető igazgatója, az MKT Versenyképességi Szakosztályának elnökségi tagja tartja.

Az ezt követő panebleszélgetés résztvevői:

Hegedüs Éva, a GRÁNIT Bank Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Magyar Bankszövetség elnökségi tagja, az MKT főtitkára; Pandurics Anett, a Posta Biztosító elnök-vezérigazgatója, a Magyar Biztosítók Szövetségének elnöke; Máté-Tóth István, a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgató-helyettese; Vízkeleti Sándor, az Amundi Alapkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója, a Befektetési Alapkezelők és Vagyonkezelők Magyarországi Szövetségének elnöke, az MKT Felelős Vállalatirányítás szakosztályának elnökségi tagja; valamint Zsembery Levente, az X-Ventures Magyarország vezérigazgatója, a Magyar Kockázati- és Magántőke Egyesület elnöke, az MKT Felelős Vállalatirányítás szakosztályának elnökségi tagja.

A panelbeszélgetés moderátora Palkó István, a Portfolio.hu vezető elemzője, az MKT Pénzügyi Szakosztályának elnökségi tagja.

A rendezvényen a részvétel ingyenes, de a terem befogadóképességére tekintettel előzetes regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu címen.