Global Finance: az OTP Bank Magyarország legjobb digitális lakossági bankja

Hírek2019. aug. 16.Növekedés.hu

A Global Finance magazin a héten tette közzé a kelet-közép-európai régió legjobb digitális bankjainak 2019-es listáját. A nívós nemzetközi pénzügyi lap idén is elismerte az OTP Bankban folyó fejlesztéseket.

A New York-i székhelyű Global Finance magazin komoly szakmai szempontok alapján értékeli évről évre a világ legjobb bankjait és pénzügyi szolgáltatóit. A világ legjobb digitális bankjait idén 20. alkalommal díjazták. Az OTP Bank harmadik alkalommal nyerte el a Magyarország legjobb digitális bankja címet.

A Global Finance magazin a héten tette közzé a kelet-közép-európai régió legjobb digitális bankjainak 2019-es listáját. A nívós nemzetközi pénzügyi lap szerint idén az OTP Bank Magyarország legjobb lakossági digitális szolgáltatásokat nyújtó pénzintézete.

A régió díjazott bankjait többek között olyan szempontok alapján választotta ki a szakmai zsűri, mint a digitális szolgáltatásokat használó ügyfelek bevonzására és kiszolgálására irányuló stratégia erőssége, a digitális szolgáltatások használatára való ösztönzés sikeressége, a digitális csatornákat használó ügyfelek számának növekedése, a digitálisan elérhető termékkínálat szélessége, valamint az internetes weboldalak és mobil alkalmazások kialakítása és funkcionalitása.

Rengetegen dolgoznak az OTP Csoportnál azon, hogy az ügyfelek minél kényelmesebb, gyorsabb és biztonságosabb szolgáltatásokat kapjanak. Az innovációk közül kiemelkedik az Apple Pay magyarországi bevezetése, a sokoldalú Simple by OTP applikáció, a teljesen online igényelhető személyi kölcsön és számlacsomagok. Az internetbanki szolgáltatásokat több mint 1,3 millió ügyfelünk, a mobilbankot közel félmillió ügyfelünk használja rendszeresen –nyilatkozta a díj kapcsán Csányi Péter, az OTP Bank ügyvezető igazgatója.