Ha van egyetemista gyereke, hívja fel erre a figyelmét - A nyeremény 900 ezer forint

Hírek2018. okt 3.Növekedés.hu

Október 14-ig lehet jelentekezni az OTP egyetemistáknak kiírt Üzletrace 2.0 versenyére. A hallgatóknak üzleti esettanulmányt kell készítenie, a fődíj a háromfős csapatnak 900 000 forint.  A verseny célja, hogy a felsőoktatásban tanuló hallgatók megismerjék az OTP Bank vállalkozói üzletágát, megmutassák tehetségüket, akár a további együttműködés reményében. A versenyzők betekintést nyerhetnek a vállalkozói ügyfelek világába, részt vehetnek egy-egy terület működésének újragondolásában. Első menetben arra kell válaszolnia a jelentkezőnek: Milyen szerepe van jelenleg, és a trendek alapján milyen szerepe lehet a jövőben az OTP Business-nek a vállalkozások pénzügyi kiszolgálásában? Ha bekerül a 15 döntős közé, háromfős csapatokban kell majd a szakmai zsűri előtt bemutatni egy üzleti esettanulmányt. A nyertes csapat nettó 900 000 forinttal lesz gazdagabb. De a többiek is értékes nyereményhez jutnak.  A határidő közeleg: Október 14. (X) https://uzletrace.otpbusiness.hu/

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.