Harry herceg és Meghan Markle összeházasodnak - örül a brit gazdaság

Hírek2017. dec 27.Növekedés.hu

A hercegi pár nemrég jelentette be az eljegyzését, de Emma Bridgewater, brit kerámia készítő, már most olyan bögréket készít, amelyen megörökítik a királyi pár eljegyzését.

Az előző héten 1000 olyan bögrét készített Bridgewater, amelyen az állt, hogy Harry és Meghan eljegyezték egymást. valamint szerepelt rajta a nagy esemény dátuma. Körülbelül 20 font volt egy darab, és 24 óra allatt el is kellt az összes. 1ez a példa, csak egy a sok közül - írja a New York Times.

A brit királyi család elég nagy business az Egyesült Királyságnak. A királyi család rajongói képesek kedvenceikért átutazni a világot, s mindent megadnának azért, hogy láthassák a legújabb királyi esküvőt.

Emma Bridgewater szerint, a királyi család színezi ki az amúgy szürke világot.

Az angliai királyi család körülbelül 1,8 milliárd fontot hozott az ország gazdaságának, mondja a Brand Finance könyvelő cég. Ebből 550 millió font a turizmusból jött. A Bran Finance szerint azok a rajongók, akik Windsorba utaznak majd Harry herceg esküvőjére plusz 500 milió fontot hozhatnak a brit gazdaságnak következő évben. Ennek az összegnek az egy tizede majd a bögrék, pólók és hasonló áruk eladásából jöhet majd össze.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
A leggazdagabb orosz nők
Oroszországban a gazdag milliárdosok többsége férfi, ismert oligarchák, acélipari, olajipari csoportok tulajdonosai. Vannak azonban olyan nők is szép számmal, akik vagy alanyi jogon, vagy esetleg éppen egy előnyös válás révén immár önállóan is százmilliárd forint körüli vagyonnal bírnak.
Siker2018. júl 15.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.