Haza lehet vinni a Fresh Corner hot-dog élményét

Hírek2024. jún. 4.Növekedés.hu

Mostantól otthon is át lehet élni a Fresh Corner hot-dogok ízvilágát. Egy parti keretében, a MOL Campusban mutatták be azokat a hot-dog kolbászokat, amelyeket eddig csak a MOL kutakon lehetett kapni, most viszont már a Lidl üzleteiben is elérhetőek.

Immár három éve találkozhatnak a vásárlók a Fresh Cornerekben a PICK kolbászával készülő hot-doggal. A hot-dognak évtizedes hagyománya van nemcsak Magyarországon, de az egész régióban. Ez volt az első amerikai gyorséttermi fogás, amely elérhető volt hazánkban és jóval a hamburger felbukkanása előtt lehetett már hot-dogozni Budapesten és a Balatonnál.  

Az a 94%-os hústartalmú, bükkfán füstölt kolbásszal készült hot-dog, melyet MOL és a PICK közösen vezetett be roppant népszerű lett. Ebből  a hot-dogból tavaly több mint tízmilliót vásároltak csak Magyarországon, és további 14 milliót a környékbeli országokban.

Ha ezt a több mint 24 millió kolbászt összefűznénk, akkor Szegedtől egészen Grönlanding érne el a “kolbászlánc”.

Mostantól bárki hazaviheti a Fresh Corner ízélményt, hiszen ezeket a kolbászokat már a Fresh Corner mellett a Lidl-ben is meg lehet vásárolni, külön csomagolásban, mindhárom népszerű ízben (klasszikus, sajtos és magyaros).