Hiány van takarítókból? - A megoldás: egyesüljön partnerével!

Hírek2018. máj 31.Növekedés.hu

Ipari épületek és objektumok teljes körű higiéniai, takarítási szolgáltatásainak ellátására hozott létre közös vállalkozást a KÉSZ Csoport és az Assist-Trend Kft. Az együttműködés révén egy kézben összpontosul az ipari objektumok üzemeltetése, takarítása és az ehhez szükséges higiéniai eszközök beszerzése. A költséghatékonyság növelése mellett az új szemlélettel működő cég választ ad a területen is jelentkező munkaerőhiány okozta problémákra is. 

Közös vállalkozást hozott létre májusban a KÉSZ Csoport és az Assist-Trend Kft., hogy széles körű tapasztalataik egyesítésével új minőséget teremtsenek az ipari épületek higiéniájának területén. Az Assist-Trend Industrial Hygienic Services (Assist-Trend IHS) Kft. egyedülálló lesz a piacon, három eddig különálló területet egyesít: a létesítmény-üzemeltetést, az ipari takarítást és a higiéniai szolgáltatást.

Az új társaság ügyvezetését a két, száz százalékban magyar tulajdonban lévő cég közösen látja el. A többségi tulajdonos a KÉSZ Csoport, az új vállalkozásnak az építőipari holding budapesti bázisa ad helyet. A cég elsősorban ipari és technológiai létesítményeket lát el el higiéniai termékekkel, eszközökkel, takarítási szolgáltatásokkal arra a tudásra építve, amely a két társaság sajátja. Az ipari takarítás más tudást és felkészültséget követel meg, egy-egy technológiai elem, berendezés tisztítása speciális tudást igényel, amit az együttműködő partnerek képesek biztosítani.

A KÉSZ Csoport az erős stratégiai partnerkapcsolat kialakításával saját szolgáltatási portfolióját kívánja fejleszteni – hangsúlyozta Varga Mihály, a társaság alapító tulajdonosa  a közös cég megalakításáról szóló kecskeméti sajtótájékoztatón. Magyarország egyik legnagyobb építőipari csoportja 35 éves tapasztalatát ma már a tervezéstől a kivitelezésen és az üzemeltetésen keresztül a gazdasági szolgáltatásokig több területen hasznosítja, az új cég pedig nemcsak a palettát bővíti, hanem lehetőséget teremt a szinergiák jobb kihasználására is.

Az Assist-Trend stratégiája, hogy a piacon elősorban erős partnerkapcsolatok kialakításával terjeszkedjen – emelte ki Bodrogai Ferenc, a HoReCa szektor meghatározó higiéniai szolgáltatójának ügyvezető-tulajdonosa. A vállalat Kecskeméten legfontosabb vevőinek mutatta be nyolc márkakereskedőjével és 13 együttműködő partnercégével közösen kialakított integrált termék- és szolgáltatáscsomagját, amelynek segítségével teljeskörűen lefedi a szálloda- és vendéglátóipar szereplőinek higiéniai igényeit.

Az Assist-Trend IHS egyedülálló lesz a piacon, megalakulásával egy kézben összpontosul az ipari objektumok üzemeltetése, takarítása és az ehhez szükséges higiéniai eszközök beszerzése is. Az eddig egymástól elkülönülten működtetett szolgáltatások összeghangolása növeli a költséghatékonyságot, így ugyanis az igénybevétel szempontjából legmegfelelőbb felületek és eszközök kiválasztása és beépítése, a takarítási folyamat megtervezése és kivételezése, az épület higiéniai eszközökkel történő ellátása is egy kézbe kerül. A hatékonyság növelése egyben válasz az ipari objektumok takarításánál jelentkező munkaerőhiány okozta problémákra is. 

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.