Hollywood jó évet zár

Hírek2017. nov 3.Növekedés.hu

Közeledik az év vége, és az már egészen biztos, hogy Hollywood, vagyis az amerikai filmipar ismét remek évet zár. Az év utolsó két havában még jöhetnek meglepetések, de eddig is készült már legalább száz olyan film, amelyiknek a bevétele meghaladta a 10 millió dollárt (2,66 milliárd forintot). A dobogó még változhat, de jelen állás szerint  az Emma Watson főszereplésével forgatott „A szépség és a szörnyeteg” (The Beauty and the Beast) című musical vezeti a listát, második a Wonder Woman és harmadik „A Galaxis őrzői 2” (Guardians of the Galaxy 2) megelőzve. A stúdiók versenye is összetett, mindenesetre a tíz legsikeresebb idei film közül 4 a Warner Bros, 2-2 a Walt Disney, illetve az Universal, míg 1-1 a 20th Century Fox és a Sony Pictures munkája. Azt még nem lehet tudni, hogy a filmek amerikai mozik bevétele eléri-e a megelőző két év kimagasló, 11 milliárd dollár felettii szintjét, de az már biztos, hogy a mozikban meglesz az egymilliárd eladott jegy, vagyis az amerikaiak átlagosan legalább háromszor 2017-ben is elmentek moziba.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.