Itt a legolcsóbb egy tele tank Európában

Hírek2018. aug 16.Növekedés.hu

A nyaralás tervezéskor nem csak a szállás és az étkezés költségeit, de az üzemanyag árát is figyelembe kell vennie. Mutatjuk hol a legolcsóbb egy tele tank ára Európában. Az autós utazásnak kétségtelenül nagy a vonzereje, hiába gyorsabb és olcsóbb esetenként a repülőgép, vagy akár a vonat, hisz akkor állunk meg, amikor szeretnénk, beiktathatunk nem tervezett városnézéseket, kitérőket. Ugyanakkor az is sokat nyom a latba, mennyibe is kerül egy tele tank. Az Európai Bizottság adatai alapján összeszedtük, hogy 50 liter 95-ös oktánszámú benzin ára hogyan mozgott az európai városokban 2018 júniusában. 

A benzinért jelenleg Hollandiában fizetnek a legtöbbet 82,50 eurót (körülbelül 26 ezer forintot) 50 literért, őt követi már-már holtversenyben Olaszország 81,84 euróval (25 ezer forint) és Görögország 81,75 euróval.
Magyarországon 50 liter benzin ára körülbelül 60 euró, ami viszonylag jó árnak számít az EU-ban.

SIKERSZTORIK
100% pszichológia: Ebben rejlik a Facebook, Snapchat és az Instagram sikerének titka
A Facebook több mint 2 milliárd, az Instagram 800 millió felhasználóval büszkélkedhet, a Snapchat-et pedig körülbelül 180 millióan használják naponta. Valójában miért kapnak ezek az alkalmazások ekkora figyelmet? Összegyűjtöttük az öt legfontosabb okot.
Siker2018. feb 15.
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Hogyan legyünk sikeresek a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben - az Alibaba tulajdonosának jó tanácsai
„Az életben nem az számít, hogy mennyi mindent értél el, hanem az, hogy hogyan élted meg a kemény napjaidat és a hibáidat.” Mondta Jack Ma.
Siker2018. feb 20.
Michael Bloomberg: öt tipp, hogy sikeres vállalkozó legyen
Mindössze öt dologról van szó, ám ezek betartásával lett sikeres vállalkozó Michael Bloomberg, akit később New York polgármesterének választottak.
Siker2018. máj 10.
Kezdő vállalkozó? Akkor erre az öt dologra figyeljen!
Bármibe, és bármikor is vág bele az ember, vannak általános szabályok, amelyek betartása nagy segítséget jelent a kezdő vállalkozónak. Mutatjuk, mit tart a legfontosabbnak egy sikeres vállalkozó, a JÓKENYÉR pékség tulajdonosa, Ludwig Klára.
Siker2018. nov 8.
Soros után ő a második leggazdagabb magyar
Thomas Peterffy, vagyis Péterffy Tamás 15-18 milliárd dollárra becsült vagyonával a világ 57. legtehetősebb embere.
Siker2019. jan 12.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.