Izgalmas részletek derültek ki az idén szeptemberben nyíló Etele Plázáról

Hírek2021. márc. 3.MTI

Megszerezte a használatbavételi engedélyt az Etele Plaza, így a bérlők megkezdhetik új üzleteik kialakítását Buda legnagyobb bevásárlóközpontjában - közölte a Futureal-csoport, a pláza fejlesztője az MTI-vel.

Kiemelték: a pláza beruházási értéke 300 millió euró, a komplexum bérbeadható területe 55 ezer négyzetméter.

A közlemény szerint a már bemutatott nagybérlők újdonságokkal készülnek a szeptemberi nyitásra.

A komplexumban a 180 divatüzlet mellett élelmiszer-áruház, éttermek, kávézók, multiplex mozi, fitneszterem, teraszkapcsolatos éttermek, gyermekjátszóház és egyéb szolgáltatások lesznek jelen.

Tatár Tibor, a Futureal vezérigazgatója a közlemény szerint megjegyezte: jelenleg számos izgalmas partnerrel állnak aláírás közeli helyzetben, hogy tovább bővíthessék a bevásárlóközpont már most is óriási kínálatát.

A bevásárlóközpontot 2018-ban kezdte el építeni a kivitelező konzorcium. A Futureal-csoport a 2021 tavaszára tervezett nyitást hat hónappal kitolta idén szeptemberre annak érdekében, hogy minimalizálják a világjárvány hatásait.  A XI. kerületi pláza így idén szeptemberben nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt - olvasható a magyarepitok.hu oldalon. 

A Kelenföldi Pályaudvar szomszédságában elhelyezkedő Etele Plaza az előzetes számítások szerint naponta mintegy 40 ezer vásárlót vonz majd.