Kedvezményekkel teszik vonzóvá a turisztikai holt-szezon időszakát

Hírek2019. jan 21.Növekedés.hu

A lengyel Sport és Turisztikai Minisztérium, valamint a Lengyel Turisztikai Szervezet arra ösztönzi a vállalkozásokat és a helyi önkormányzatokat, hogy csatlakozzanak a csúcsidőn kívüli turizmus fellendítését célzó kezdeményezéshez.  A kampány, amely már a hatodik ilyen jellegű megmozdulás az országban, a „Láss többet Lengyelországból – Hét vége fél áron” nevet viseli. Az alkalommal élő turisták a március 15-17.-i hétvégén egy sor szolgáltatás árából 50 százalék kedvezményt kapnak. Az elmúlt év őszén 757 vállalkozás kapcsolódott be a programba és 165 ezer turista vette igénybe a csökkentett árú pihenési lehetőséget - írja a thenews.pl hírportál.

SIKERSZTORIK
100% pszichológia: Ebben rejlik a Facebook, Snapchat és az Instagram sikerének titka
A Facebook több mint 2 milliárd, az Instagram 800 millió felhasználóval büszkélkedhet, a Snapchat-et pedig körülbelül 180 millióan használják naponta. Valójában miért kapnak ezek az alkalmazások ekkora figyelmet? Összegyűjtöttük az öt legfontosabb okot.
Siker2018. feb 15.
A siker titka az érzelmileg intelligens vezető
Talán kevesen tudják, de kutatások igazolják, hogy milyen nagy hatással van egy-egy dolgozói közösségre a főnök érzelmi intelligenciája. Nézzük, hogy milyen képességekről is van szó!
Siker2018. szept 5.
Hogyan legyünk sikeresek a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben - az Alibaba tulajdonosának jó tanácsai
„Az életben nem az számít, hogy mennyi mindent értél el, hanem az, hogy hogyan élted meg a kemény napjaidat és a hibáidat.” Mondta Jack Ma.
Siker2018. feb 20.
Miért nem Rubik Ernőé a Rubik-kocka joga?
A szerény feltaláló kerüli a nyilvánosságot, és bár alighanem rengeteg találmányából maga is gazdag lett, mégis a világ játékpiacára gyakorolt hatásával aligha összemérhető a személyes anyagi sikere.
Siker2018. okt 23.
Kezdő vállalkozó? Akkor erre az öt dologra figyeljen!
Bármibe, és bármikor is vág bele az ember, vannak általános szabályok, amelyek betartása nagy segítséget jelent a kezdő vállalkozónak. Mutatjuk, mit tart a legfontosabbnak egy sikeres vállalkozó, a JÓKENYÉR pékség tulajdonosa, Ludwig Klára.
Siker2018. nov 8.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.