Ki gondolta volna ezt a Daciáról?

Hírek2019. jan 9.Növekedés.hu

A Renault csoport hagyományos vásárlóinak érdeklődése jól érzékelhetően az alacsonyabb árkategóriájú járművek irányába mozdult el. Bár az autópiac forgalma csak szerényen, 3 százalékkal nőtt, a román autógyártó, a Dacia eladásai 2018-ban 19,1 százalékkal emelkedtek Franciaországban. A Profit.ro hírportál jelentése szerint a márka piaci részesedése így közel 1 százalékponttal, körülbelül 6,5 százalékra emelkedett. A román nagyvállalat 140,326 járművet adott el, 30 ezerrel többet, mint egy évvel korábban. A legnépszerűbb típusnak a Sandero bizonyult, amely az éves francia eladási rangsor ötödik helyén végzett 70,077 autó értékesítésével. A Duster a kilencedik lett, ebből 46,931 darabot adtak el.   A Profit.ro szerint lehetséges, hogy a Dacia-eladások számának emelkedése nem csupán a román autók minőségének köszönhető. A Renault csoport hagyományos vásárlóinak érdeklődése jól érzékelhetően az alacsonyabb árkategóriájú járművek irányába mozdult el: a prémium autók forgalma csökkent. Az Infinity eladásai 52 százalékkal estek vissza, de a más drága márkák, mint a BMW, a Mercedes-Benz, az Audi, a Porsche értékesítése is hanyatlóban van.

SIKERSZTORIK
Így dolgozhatsz produktívan otthonról! 10 szuper tipp a home office-hoz
Sokan irigykednek azokra, akik megtehetik, hogy otthonról dolgoznak. A home office azonban nem mindenkinek megy egyszerűen.
HR2019. jan 28.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Reméljük, hogy nem téved a Microsoft egykori alapítója.
Tech2019. márc 15.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.