#KöszönjükNEKTEK! - Tisztelet a magyar egészségügyi dolgozóknak!

Hírek2020. márc. 16.Növekedés.hu

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma megkezdte az önkéntes egészségügyi dolgozók toborzását. Mi, a Növekedés.hu-nál úgy látjuk, hogy az egészségügyi dolgozók minden tisztelet megérdemelnek! Azok, akik ebben a rendkívüli helyzetben már a koronavírus járvány kezdete óta helyt állnak, és azok a rezidensek, magánorvosok és ápolók, akik önként jelentkeznek szolgálatra.

Az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán az Emberi Erőforrások Minisztériuma felhívásban kéri a 18-49 éves egészségügyben dolgozókat, tanulókat és egyéb helyen dolgozó magánorvosokat és ápolókat, hogy segítsenek a koronavírus járvány kezelésében. 

Minden tisztelet azon egészségügyben dolgozóknak, akik saját személyes biztonságukat félretéve a közért, mindnyájunkért, értünk önkéntes munkát vállalnak.

Minden tisztelet azoknak, akik már most éjt-nappallá téve a mi biztonságunkért küzdenek ezekben a nehéz időkben! Miközben mi élelmiszervárlással, saját biztonságunkkal vagyunk elfoglalva vagy sorozatokat nézünk, jó tudni, hogy vannak olyanok, akik a mi biztonságunkra vigyáznak.

Fejezzük ki nagyrabecsülésünket és tiszteletünket nekik! Ezért, ha úgy gondoljátok, akkor osszátok meg ezt a hashtaget: 

#KöszönjükNEKTEK!