Litván joghatóság alatt lesznek a Revolut európai ügyfelei

Hírek2020. máj. 1.Növekedés.hu

Áthelyezi a Revolut a közép-kelet-európai ügyfeleit az új litván cége fennhatósága alá. Az ok a Brexit miatti esetleges fennakadások elkerülése. Az ügyfeleknek külön teendője nincs.

A Revolut megkezdi a Közép- és Kelet-Európában lévő ügyfeleik áthelyezését az új európai egységükhöz. A társaság ügyfeleinek küldött leveléből kiderül, körülbelül egy évvel ezelőtt kapták meg az elektronikus pénz kibocsátására vonatkozó engedélyt Litvániában. Ilyen engedéllyel az Egyesült Királyságban már rendelkeznek.

Céljuk, hogy az európai ügyfeleiket a Brexit ne érintse, ne okozzon fennakadást az általuk nyújtott szolgáltatásban.

A cég kiemelte, az ügyfeleknek nincs semmilyen teendője, ők értesítenek arról, ha az áthelyezés sikeresen befejeződött. A változtatás biztosítja, hogy az ügyfelek zavartalanul folytathassák a Revolut használatát, függetlenül a Brexit következményeitől.

Itt lehet lehet elolvasni az új litvániai cég használati feltételeit, amelyek nagyjából megegyeznek az Egyesült Királyságban érvényes szerződési feltételekkel. Néhány ponton változtattak csak, hogy azok megfeleljenek a helyi törvényeknek.

Megváltoznak az IBAN-számok is, amelyeken keresztül jelenleg a SWIFT- és az eurós SEPA-kifizetéseket lehet fogadni. Közlésük szerint, amint frissítették az ügyfelek adatait az alkalmazásban, értesítik őket.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy az új IBAN-számot érdemes elküldeni a munkáltatónak, barátoknak és a családnak is, hogy a Revolut-számlára indított átutalások rendben megérkezzenek.

Ha valamelyik ügyfelük bármilyen okból kifolyólag elégedetlen lenne a változtatásokkal, bármikor ingyenesen megszüntetheti a Revolut-számláját.