Másfél milliárdért pazar villát vett a Snapchat legelső alkalmazottja

Hírek2019. dec. 1.Növekedés.hu

A 250 négyzetméteres ingatlan egy 38 hektáros birtokon fekszik, többek között három hálószobával és egy kültéri medencével rendelkezik, de a villa legnagyobb értéke kétségkívül a pazar kilátás, a jórészt érintetlen birtokra és a környező hegyekre.

Talán nem annyira ismert, mint a vezérigazgató, Evan Spiegel, vagy akár a társalapító, Bobby Murphy, de David Kravitz volt a Snapchat (Snap Inc.) első alkalmazottja. A szoftvermérnök 2012-ben csatlakozott a népszerű multimédiás üzenetküldő alkalmazás mögött álló céghez.

A még mindig a húszas éveben járó tech-guru 5,4 millió dollárt, azaz több mint másfél milliárd forintnak megfelelő összeget fizetett új kaliforniai otthonáért - számol be róla a Variety.com. Topanga Los Angelestől északra fekszik. Érdekesség, hogy a hely főként a hippik körében közkedvelt.

Az egykori stanfordi évfolyamtársai, Spiegel és Murphy inkább Westside felé vették az irányt, de Kravitz a Malibu és San Fernando Valley közötti félreeső hegyvidéket választotta.

Bizonyára sokat nyomott a latban, hogy a privát szféra maximálisan biztosított: az ingatlant csak egy nagyon keskeny, hosszú magánúton lehet megközelíteni. A mediterrán stílusú villát 1990-ben építették, három hálószoba és három fürdőszoba található benne.

A házat nemrégiben újították fel, természetesen a legkorszerűbb háztartási gépeket szerelték be a konyhába. Ezenkívül a házban megtalálható még két kandalló és egy dolgozó/könyvtárszoba is.

Az egyik hátsó ajtótól hangulatos kőút vezet egy lagúna stílusú medencéhez, de érdemes megemlíteni még a medence mögött elhelyezkedő teniszpályát, és a napelemeket, amelyek árammal látják el a házat.

De a villa legnagyobb értéke kétségkívül a pazar kilátás, a jórészt érintetlen birtokra, és a környező hegyekre.