Még mindig nem jelentkezett aki nyert 102 milliót a Jokeren, négy napja maradt a szelvény bemutatására

Hírek2022. szept. 6.Növekedés.hu

Kevesebb mint 1 hete van jelentkezni annak az ismeretlen játékosnak, aki bár megnyerte a Jokerért járó több mint 102 millió forintot, de ezidáig nem váltotta be a nyertes szelvényt. Amennyiben szeptember 9-én 23:59-ig nem kerül átvételre az összeg, a Szerencsejáték Zrt. – a játék részvételi szabályzata alapján - ebből az összegből külön akciókat szervez, illetve a már meglévő nyereményalapokat egészíti ki annak érdekében, hogy visszajuttassa a játékosokhoz a fel nem vett nyereményt.

Két hét halmozódás után 102.773.620 forintot nyert egy szerencsés játékos a Joker játékon. A 23. játékhéten elvitt nyereményért a mai napig nem jelentkezett senki. Most ez még megtehető, de már csak 4 nap áll a rendelkezésére, hogy beváltsa a nyertes szelvényt.

Ebben az évben ez már a második ilyen eset: legutóbb februárban nyert valaki közel 150 millió forintot, azonban a rendelkezésre álló 90 nap alatt nem jelentkezett nyereményéért, így a játék részvételi szabályzata alapján a társaság júliusban és augusztusban külön akciókat szervezett, illetve kiegészítette a már meglévő nyereményalapokat, hogy így juttassa vissza a játékosokhoz a fel nem vett összeget.

A társaság közlemény formájában üzeni játékosainak és egyúttal a szóban forgó nyertesnek: nagyon fontos, hogy őrizzük meg a szelvényeinket és számhúzás után minden esetben ellenőrizzük. Ez a nyeremény most még felvehető, de szeptember 9. 23:59 után már biztosan más játékos örülhet majd neki.