Megújult az MKB Bank Hercegprímás utcai prémium bankfiókja

Hírek2020. okt. 5.Növekedés.hu

Az MKB Bank mai napon megnyitotta megújult prémium bankfiókjának kapuit Budapesten, a Bazilika melletti Hercegprímás utcában. A kor ügyféligényeire szabott, digitális eszközökkel, wifivel ellátott fiók számos újdonsággal várja ügyfeleit a tágas, kétszintes prémium bankfiókba.

Az MKB Bank működésének alapja az ügyfélkiszolgálás színvonalának folyamatos fejlesztése, melynek kiemelt része a minél hatékonyabb és kényelmesebb ügyfélkiszolgálás biztosítása.

A belvárosi prémium fiók kialakításánál kiemelt figyelmet fordítottak arra, hogy Ügyfeleik letisztult modern környezetben, és maximális diszkréció mellett intézhessék ügyeiket.

A helyszínen Ügyfeleik digitális kijelző segítségével ismerhetik meg a bank termékeit. Az ügyféltérben kihelyezett iPad-készülékeken elérhető számukra a bank honlapja, valamint a NetBANKár felület.

A bankfiókban az Ügyfeleiknek lehetőségük van mobileszközeinek töltésére, mindezeken felül gyermekkel érkező Ügyfeleiket gyereksarokkal is támogatják a nyugodt, zökkenőmentes ügyintézésben, ahol a legkisebbek szintén digitális kijelzőn akár mesét is nézhetnek.

Az elmúlt időszak digitális fejlesztéseinek köszönhetően az MKB Bank több bankfiókjába bevezetésre került a digitális ügyfélhívó rendszer. Az MKB Bank ezt a lehetőséget erre a prémium bankfiókra is kiterjesztette, így az ebbe a fiókba érkező Ügyfeleik otthonuk kényelméből foglalhatnak ide időpontot – elkerülve ezzel az esetleges sorban állást, várakozást.

A megújult MKB bankfiókról készült kisfilm ide kattintva megtekinthető.