Mikor éri meg hitelt felvenni?

Hírek2018. okt. 1.Növekedés.hu

Menedzsment Fórum: KKV-finanszírozás – égető tulajdonosi dilemmák 2018. Ezzel a címmel szervez szakmai konferenciát a Privátbankár.hu 2018. október 3-án Budapesten, az A38 Hajón. A konferencián az MKT tagjai most ingyenesen vehetnek részt.

A tanácskozáson szó lesz többek között arról is, hogy miként működik majd az MNB új, 1000 milliárd forint keretösszegű olcsó hitele, az NHP FIX; hogy honnan szerezhet fejlesztési forrásokat egy magyar kkv; hogy mire jó a hitelgarancia intézménye; vagy hogy miként használhatja egy magyar kkv a tőzsdét, és hogyan működik a BÉT mentorprogramja, az Xtend piac.
A rendezvény előadói között ott lesz Fábián Gergely, a Magyar Nemzeti Bank ügyvezető igazgatója; Garamvölgyi Balázs, az MFB Invest vezérigazgatója; Csuhaj V. Imre, a Széchenyi Tőkealap-kezelő vezérigazgatója; Búza Éva, a Garantiqa Hitelgaracia Zrt. vezérigazgatója és Végh Richárd, a BÉT elnök-vezérigazgató is. A konferencia részletes programja a https://privatbankar.hu/kkvfinanszirozas_program_2018 oldalon megtekinthető. A konferencia részvételi díja 19.900,- forint, ám a Magyar Közgazdasági Társaság tagjai ingyenesen vehetnek részt a rendezvényen. A kedvezmény igénybe vételéhez szükséges kódot e-mailen küldtük el tagjainknak. A konferenciára jelentkezni ide kattintva, vagy e-mailen a konferencia@privatbankar.hu címen lehet.