MINDEN IDŐK LEGJOBB SZELFIJEI

Hírek2018. feb 14.Növekedés.hu

Az okostelefonok elterjedésével lehetőségek végtelen tárháza nyílt, mikor és hol készítsünk emlékezetes fotót magunkról. A következő szelfiket nehéz lenne túlszárnyalni! A férfi és a gépeltérítő A halál torkában bizonyára keveseknek jut eszébe közös képet készíteni a lehetséges tettessel, nem úgy, mint a 26 éves Ben Innesnek aki boldogan pózolt az EgyptAir gépének eltérítőjével. Mentségére legyen mondva, a kép később a rendőrség segítségére szolgált. A járatot egyébként állítólag szerelmi bánatában térítette el a libanoni férfi, szerencsére nem sérült meg senki az eset kapcsán. Az Oscar-szelfi Minden idők egyik legsikeresebb képe lett a 2014-es Oscar-díjátadón készült csoportkép. A kép pillanatok alatt bejárta az egész internetet és több mint 1,8 millióan osztották meg Twitteren. Többek között Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Meryl Streep, Julia Roberts, Brad Pitt, Lupita Nyong' és Angelina Jolie is szerepel a hiper-szelfin. Egyenesen az űrből Egy űrhajós + űrséta + fényképezőgép = minden idők legmenőbb szelfije. A kép 2013. december 24-én készült, a fotón a NASA űrhajósa Mike Hopkins látható. Majomszelfi A képen látható majom az őserdőben egyszer csak felkapta egy brit fotós gépét még 2011-ben és véletlenül készített magáról pár szelfit, amelyek hatalmas sikert arattak világszerte. A szuper kép végül pereskedéshez vezetett: a fotóst, David Slatert a PETA nemzetközi állatvédő szervezet perelte be, mondván, a szerzői jogi bevétel az indonéziai dzsungelben élő makákónak jár. Nemrégiben egy amerikai bíróság végül a fotósnak adott igazat, aki erre önként lemondott a fotóval kapcsolatos jövőbeni bevételei negyedéről a makákó javára. Ferenc pápa bármikor kapható egy jó fotóra Ferenc pápa komolyan és szigorúan hirdeti a legfontosabb eszméket, de nem riad vissza a viccelődésektől sem, így történhetett, hogy egy selfie-t is lazán bevállalt egyik rajongójával. A relikviák rajongója Az ember nem minden nap készít képet egy 16. századi szoborral. És az sem gyakori, hogy valaki tönkre is tegye a történelmi tárgyat. Sajnos ez történt a 126 éves portugál királyt ábrázoló szoborral is, amikor egy fiatalember megpróbálta magával vinni Dom Sebastianoról készült remekművet. Ennek eredményeként a mű felborult és darabokra tört. A férfi ráadásul megpróbált elfutni a tett helyszínéről, de a rendőrség végül elkapta. A büntetése valószínűleg börtön lesz.   (Forrás)

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.