MINDEN IDŐK LEGJOBB SZELFIJEI

Hírek2018. feb 14.Növekedés.hu

Az okostelefonok elterjedésével lehetőségek végtelen tárháza nyílt, mikor és hol készítsünk emlékezetes fotót magunkról. A következő szelfiket nehéz lenne túlszárnyalni! A férfi és a gépeltérítő A halál torkában bizonyára keveseknek jut eszébe közös képet készíteni a lehetséges tettessel, nem úgy, mint a 26 éves Ben Innesnek aki boldogan pózolt az EgyptAir gépének eltérítőjével. Mentségére legyen mondva, a kép később a rendőrség segítségére szolgált. A járatot egyébként állítólag szerelmi bánatában térítette el a libanoni férfi, szerencsére nem sérült meg senki az eset kapcsán. Az Oscar-szelfi Minden idők egyik legsikeresebb képe lett a 2014-es Oscar-díjátadón készült csoportkép. A kép pillanatok alatt bejárta az egész internetet és több mint 1,8 millióan osztották meg Twitteren. Többek között Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Meryl Streep, Julia Roberts, Brad Pitt, Lupita Nyong' és Angelina Jolie is szerepel a hiper-szelfin. Egyenesen az űrből Egy űrhajós + űrséta + fényképezőgép = minden idők legmenőbb szelfije. A kép 2013. december 24-én készült, a fotón a NASA űrhajósa Mike Hopkins látható. Majomszelfi A képen látható majom az őserdőben egyszer csak felkapta egy brit fotós gépét még 2011-ben és véletlenül készített magáról pár szelfit, amelyek hatalmas sikert arattak világszerte. A szuper kép végül pereskedéshez vezetett: a fotóst, David Slatert a PETA nemzetközi állatvédő szervezet perelte be, mondván, a szerzői jogi bevétel az indonéziai dzsungelben élő makákónak jár. Nemrégiben egy amerikai bíróság végül a fotósnak adott igazat, aki erre önként lemondott a fotóval kapcsolatos jövőbeni bevételei negyedéről a makákó javára. Ferenc pápa bármikor kapható egy jó fotóra Ferenc pápa komolyan és szigorúan hirdeti a legfontosabb eszméket, de nem riad vissza a viccelődésektől sem, így történhetett, hogy egy selfie-t is lazán bevállalt egyik rajongójával. A relikviák rajongója Az ember nem minden nap készít képet egy 16. századi szoborral. És az sem gyakori, hogy valaki tönkre is tegye a történelmi tárgyat. Sajnos ez történt a 126 éves portugál királyt ábrázoló szoborral is, amikor egy fiatalember megpróbálta magával vinni Dom Sebastianoról készült remekművet. Ennek eredményeként a mű felborult és darabokra tört. A férfi ráadásul megpróbált elfutni a tett helyszínéről, de a rendőrség végül elkapta. A büntetése valószínűleg börtön lesz.   (Forrás)

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.