MKT: Az Omnichannel kereskedelem jelene és jövője

Hírek2023. ápr. 25.Növekedés.hu

''Az Omnichannel kereskedelem jelene és jövője'' címmel szervez szakmai kerekasztal-beszélgetést a a Magyar Közgazdasági Társaság.

Az Omnichannel kereskedelem jelene és jövője – ezzel a címmel szervez szakmai kerekasztal-beszélgetést a a Magyar Közgazdasági Társaság Kereskedelmi Szakosztálya 2023. április 27-én, csütörtökön 15 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján.

A szakmai beszélgetésen olyan témákat vitatnak meg a szakemberek, mint a hagyományos bolti, illetve az online értékesítés alakulása a pandémia alatt és után; a vásárlási szokások változása; vagy éppen a digitalizáció, a mesterséges intelligencia és robotizáció hatása az ellátási láncok menedzsmentjére.

A kerekasztalbeszélgetés résztvevői: Heiszler Gabriella, a SPAR Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója; Balázs Ildikó, az Auchan vállalati kapcsolatok igazgatója és Kozák Tamás, a Budapesti Gazdasági egyetem tanszékvezető egyetemi docense, az MKT Kereskedelmi Szakosztályának elnöke.

A rendezvény egyúttal az MKT Kereskedelmi Szakosztályának tisztújító rendezvénye is lesz. A tisztújítás szavazólapját egy héttel a rendezvény előtt e-mailen küldjük el a szakosztály szavazásra jogosult – tagdíjhátralékkal nem rendelkező – tagjainak, akiknek egy hetük lesz leadni a szavazatukat a szakosztály tisztségviselőire.