MKT: Fiatalok lakáshoz jutása 2.

Hírek2023. ápr. 25.Növekedés.hu

''Fiatalok lakáshoz jutása 2.'' címmel szervez online konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság.

Fiatalok lakáshoz jutása 2. – ezzel a címmel szervez online konferenciát a Magyar Közgazdasági Társaság Demográfiai Szakosztálya 2023. április 26-án, szerdán 14 órától a Webexen és az MKT YouTube-csatornáján. A rendezvény folytatása lesz a szakosztály egy korábbi, hasonló témájú konferenciájának, amely ezen a linken megtekinthető.

A rendezvény előadói: Mádi László közgazdász, a Wekerle Sándor Üzleti Főiskola főiskolai tanára, az MKT Demográfiai Szakosztályának elnökségi tagja (Kormányzati intézkedések a fiatalok lakáshoz jutásának elősegítésére az elmúlt 4-5 évben)László Tamás építész, városépítési, városgazdasági szakmérnök, a szakosztály elnökségi tagja (Fiatalok első lakáshoz jutása – jó magyarországi gyakorlatok) és Szabadkai Antal mérnök, közgazdász, a szakosztály elnökségi tagja (Nemzetközi tapasztalatok és néhány alternatíva). Az érdeklődőket Benda József szocializációkutató, a szakosztály elnöke köszönti.

A rendezvény egyúttal az MKT Demográfiai Szakosztályának tisztújító rendezvénye is lesz. A tisztújítás szavazólapját egy héttel a rendezvény előtt e-mailen küldjük el a szakosztály szavazásra jogosult – tagdíjhátralékkal nem rendelkező – tagjainak.

A szakosztály beszámolója az elmúlt három év szakmai tevékenységéről ezen a linken letölthető (pdf).