Mutatjuk mit tudnak a világ legdrágább szállodái!

Hírek2018. feb. 3.Növekedés.hu

12 hálószobás lakosztály, saját komornyik, színház, 22 karátos arannyal átszőtt ágytakaró. Ez csak pár dolog, amivel a legdrágább szállodákban találkozhatunk. Ha érdekli, hogy hol szállnak meg a leggazdagabbak, olvasson tovább! Vajon van köztük olyan, amire megéri spórolni? A legmagasabb szobaár/éj tekintetében New York áll az első helyen. A Nagy Almában átlagosan 306 dollárba (megközelítőleg 77 ezer forintba) kerül megszállni egy éjszakára a Hotel Reservation (HRS) adatai alapján.
Van azonban, akiknek nem számít a pénz, ha szállásról van szó, mindenhol a luxust keresik. Elvárják a maximális kényelmet, ha hotelt választanak. Vajon a New York-i Four Seasons hotel szobájában, a 22 karátos arannyal átszőtt ágytakaró megfelel a célra? Ha érdekli, hogy hol szállnak meg a leggazdagabbak, olvasson tovább!

Királyi penthouse lakosztály, Hotel Président Wilson, Genf

A lakosztályban, ahol egy éjszaka 75.000 dollárba (21,2 millió forintba) kerül 12 hálószoba, edzőterem, billiárdasztal, luxusfürdőszobák, saját lift és zongora áll a vendégek rendelkezésére. A csodálatos kilátást pedig Genfi-tó garantálja. Rengeteg híresség lakott már itt, például Michael Jackson, Rihanna és Bill Gates is.

Shahi Mahal lakosztály, Raj Palace Hotel, Dzsaipúr, India

Ha a modern hotelek nem a kedvencei, mit szólna egy éjszakához a 18. századi kastélyból átalakított Raj Palace Hotelben? A luxus lakosztály négy emeletet foglal magába, hat hálószobát, saját színházat, könyvtárat és konyhai személyzetet is kap 45 000 dollárért (10 millió forintért) éjszakánként.

Ty Warner Penthouse, Four Seasons, New York

 
A 45 000 dolláros (10 millió forint) árért nemcsak a városra néző 360 fokos kilátást élvezhetjük, de a saját komornyik és sofőr szolgálatait is. A hálószobában pedig, a 22 karátos, arannyal átszőtt ágytakaró bizonyára sokak tetszését elnyeri.

Sky Villa, Palms Casino Resort, Las Vegas

A villába saját lifttel lehet feljutni, a balkonra épített medencéből pedig pazar kilátás nyílik a városra. Éjjel-nappal pedig saját komornyik lesi minden kívánságunkat napi 40 000 dollárért (8,9 millió forint).

Owner’s accomodation, The Hilltop Estare, Laucala Island Resort, Fidzsi-szigetek

A Fidzsi-szigeteken található luxus lakosztály tulajdonosa a Red Bull alapítója is egyben. Az elképesztő kilátással rendelkező szálláshoz ingyen masszázs és a saját ló is jár.  A foglalás menete kicsit különbözik a szokásostól: egy bizonyos összeg kifizetésével kell pályázni a lehetőségre, hogy eltölthessünk pár éjszakát a paradicsomi helyen. A szigeten egyénként 25 villa található.

Penthouse lakosztály, Grand Hyatt Cannes Hotel Martinez, Cannes, Franciaországa

A 37 500 dolláros (8,4 millió forint) lakosztályhoz festői kilátás tartozik, amelyet akár a jakuzziból is élvezhetünk. Érdekesség, hogy a filmfesztivál idejére az ára 52 000 dollárra emelkedik a város alapból legdrágább szállásának.