Nem tudja ki az a Kylie Jenner? Épp itt az ideje, hogy megtudja

Hírek2018. júl 12.Növekedés.hu

Kylie Jenner, reality sztár a hírhedt Kardashian család legfiatalabb tagja, testvéreivel a világ legbefolyásosabb emberei, Kim Kardashian Trump elnökkel is találkozott az amerikai börtöntörvény megreformálásáról tanácskozzanak. Kourtney Kardashian a kongresszusban tartott beszédet, hogy a sminkek egészségesebbek illetve környezetbarátabbak legyenek, míg Kendall Jenner a Chanel és a Fendi kifutóit uralja. A család persze ennél sokkal dramatikusabb ezért fut róluk a valóságshow, aminek még mindig töretlen a sikere a 15 évad ellenére.

Kylie, mindössze 20 éves és ennek ellenére, ő a legjobban fizetett híresség a közösségi médián.
Postonként 1 millió dollárt kap a szponzoraitól, ha az instagramon, a legnagyobb képmegosztó alkalmazáson megoszt egy posztot. 

A D’Marie Analytics felmérése szerint Jenner az első olyan családtag, akinek a közösségi média postjai meghaladják az 1 millió dollárt. Vagyis bármikor, amikor szponzorált tartalmat tesz ki, legyen az az Instagram-on, vagy a SnapChat-en de akár Twitteren is, minimum 1 millió dollárral lesz gazdagabb. Hogy jobban lássuk, hogy ez mekkora összeg a Super Bowl-on (Amerikai Foci döntő) egy 30 másodperces reklám a meccs félidejében 5 millió dollárba kerül.

Jenner szintén megszerezte a legbefolyásosabb közösségi médiaszemélyiség címet is, amit eddig Beyonce birtokolt.

Jenner-nek több mint 154 millió követője van a nagyobb közösségi média portálokon, Facebook, Twitter és Instagram (ez az adat nem tartalmazza a SnapChat-et, ahol még 2016-ban megerősítették, hogy őt követték a legtöbben). Emellett Jenner saját smink vállalkozást indított, a Kylie Cosmetics-et, aminek természetesen a hírneve elképesztő bevételt hoz. Kylie anyukája, Kris Jenner, aki egyben a menedzsere is, megerősítette, hogy a lánya cége 420 millió dollárt hozott a 18 hónapos működése óta.

Becslések szerint, Jenner a 21. születésnapjáig megszerzi első milliárd dollárját elképesztően sikeres vállalkozásából. És ő lesz a világ legfiatalabb saját erőből meggazdagodott milliárdosa, megelőzve Mark Zuckerberget, aki 23 évesen lett milliárdos.  

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.