Nem tudja ki az a Kylie Jenner? Épp itt az ideje, hogy megtudja

Hírek2018. júl. 12.Növekedés.hu

Kylie Jenner, reality sztár a hírhedt Kardashian család legfiatalabb tagja, testvéreivel a világ legbefolyásosabb emberei, Kim Kardashian Trump elnökkel is találkozott az amerikai börtöntörvény megreformálásáról tanácskozzanak. Kourtney Kardashian a kongresszusban tartott beszédet, hogy a sminkek egészségesebbek illetve környezetbarátabbak legyenek, míg Kendall Jenner a Chanel és a Fendi kifutóit uralja. A család persze ennél sokkal dramatikusabb ezért fut róluk a valóságshow, aminek még mindig töretlen a sikere a 15 évad ellenére.

Kylie, mindössze 20 éves és ennek ellenére, ő a legjobban fizetett híresség a közösségi médián.
Postonként 1 millió dollárt kap a szponzoraitól, ha az instagramon, a legnagyobb képmegosztó alkalmazáson megoszt egy posztot. 

A D’Marie Analytics felmérése szerint Jenner az első olyan családtag, akinek a közösségi média postjai meghaladják az 1 millió dollárt. Vagyis bármikor, amikor szponzorált tartalmat tesz ki, legyen az az Instagram-on, vagy a SnapChat-en de akár Twitteren is, minimum 1 millió dollárral lesz gazdagabb. Hogy jobban lássuk, hogy ez mekkora összeg a Super Bowl-on (Amerikai Foci döntő) egy 30 másodperces reklám a meccs félidejében 5 millió dollárba kerül.

Jenner szintén megszerezte a legbefolyásosabb közösségi médiaszemélyiség címet is, amit eddig Beyonce birtokolt.

Jenner-nek több mint 154 millió követője van a nagyobb közösségi média portálokon, Facebook, Twitter és Instagram (ez az adat nem tartalmazza a SnapChat-et, ahol még 2016-ban megerősítették, hogy őt követték a legtöbben). Emellett Jenner saját smink vállalkozást indított, a Kylie Cosmetics-et, aminek természetesen a hírneve elképesztő bevételt hoz. Kylie anyukája, Kris Jenner, aki egyben a menedzsere is, megerősítette, hogy a lánya cége 420 millió dollárt hozott a 18 hónapos működése óta.

Becslések szerint, Jenner a 21. születésnapjáig megszerzi első milliárd dollárját elképesztően sikeres vállalkozásából. És ő lesz a világ legfiatalabb saját erőből meggazdagodott milliárdosa, megelőzve Mark Zuckerberget, aki 23 évesen lett milliárdos.