NKM Energia, a vállalkozások energiája

Hírek2019. nov. 11.Növekedés.hu

A Magyarország harmadik legnagyobb árbevételű cégcsoportjához tartozó NKM elsődleges feladata a nemzeti közműszolgáltatási rendszer működtetése, a folyamatos és biztonságos földgáz- és áramszolgáltatás szavatolása országszerte 4,2 millió ügyfele részére. Az NKM földgázszolgáltató társasága és áramszolgáltató társasága 2019. június 30-án egyesült, ezzel létrejött Magyarország közel legnagyobb energiakereskedője, az NKM Energia Zrt., amelynek kiemelten fontos, hogy a legmagasabb színvonalon szavatolja a vállalkozások energiaellátását partnerei teljes elégedettsége érdekében.

Az NKM Energia a hazai felhasználók teljes vertikumát lefedi a legkisebb vállalkozásoktól a legnagyobb gyárakig, erőművekig vagy önkormányzatokig. Az NKM Energia lakossági ügyfelein kívül mind földgáz-, mind áramszolgáltatással kapcsolatban a szabadpiaci üzleti ügyfelek számára Magyarország teljes területén elérhető, legyen szó akár egy, akár több ezer felhasználási helyről. Az energiapiacon működő vállalatoknak nemcsak árversenyben vagy költséghatékonyságban kell helytállniuk, hanem ügyfélközpontúságban, és a változó üzleti igényekhez leginkább igazodó megoldásokkal kell rendelkeznie, amihez elengedhetetlen a megbízható és stabil háttér. Az NKM Energia az MVM Csoport és egyben a magyar energiapiac egyik legjelentősebb áram- és földgázkereskedelmi vállalata, amelynek célja az, hogy ügyfelei számára mindkét tradicionális energianemet biztonságosan, fenntartható módon biztosítsa hozzájárulva ezzel partnerei üzleti sikerességéhez.

A vállalkozások bizalmának elnyerése érdekében, az NKM Energia a teljeskörű energiaellátási modellje alapján már a kezdetektől szakértő segítséget kínál, amelyet többletköltség nélkül biztosít a szolgáltatásai igénybevétele során.

Az NKM Energia kiemelkedő piaci részesedésének, versenyképes ajánlatainak, aktív üzleti kereskedelmi tevékenységének köszönhetően számos új üzleti partner bizalmát is elnyerte. Az ipari ágazatok teljes spektrumában – a vegyipartól az autó- és gumiabroncsgyártáson és a legnagyobb gyógyszeripari vállalatokon át a szolgáltatóiparig – nagy tekintélyű és eredményes nemzetközi nagyvállalatok, illetve hasonlóan változatos tevékenységet folytató kis- és középvállalkozások választották az NKM Energiát partnerüknek.   

Az NKM Energia az energiaellátás és ügyfélkiszolgálás területén több mint 160 éves múltra visszatekintő hagyományaira támaszkodva az aktuális, 21. századi nemzetközi trendeknek megfelelő innovatív válaszokkal jelent meg a szabadpiacon, aminek eredményeképpen testre szabott, ügyfelei kényelmét és biztonságát szolgáló termékeket kínál.

Az ügyfélközpontú megközelítéssel és hatékony, egyszerű működéssel az NKM Energia sikerrel tud versenyezni az ügyfelekért. Az elmúlt években tovább folytatódott az a tendencia, hogy az árverseny mellett egyre fontosabb szerepet kap a stabilitás és a hatékonyság, amely mentén az üzleti energiafelhasználók jóval többet tájékozódnak a piaci lehetőségekről, és tudatosabb alapokra helyezve döntenek egy adott energiakereskedő mellett. (X)