Prognózisok háborús időkben - erről is lesz szó a Közgazdász-vándorgyűlésen

Hírek2022. aug. 25.Növekedés.hu

A makrogazdasági előrejelzések módszertanának változásai háborús helyzetben - a konjunktúraindexek szerepe az előrejelzésekben - ezzel a címmel szervez kerekasztal-beszélgetést a 60. Közgazdász-vándorgyűlésen, 2022. szeptember 22-én, csütörtökön 16 órától Szegeden a Magyar Közgazdasági Társaság Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztálya.

A Chikán Attila akadémikus, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnöke vezette beszélgetés résztvevői: Balatoni András, a Magyar Nemzeti Bank közgazdasági elemzésekért és előrejelzésekért felelős igazgatója, az MKT Gazdaságpolitikai és Gazdaságelméleti Szakosztályának elnökségi tagja; Palócz Éva, a Kopint-Tárki Zrt. vezérigazgatója, az MKT alelnöke; Török Zoltán, a Raiffeisen Bank vezető elemzője és Virovácz Péter, az ING Bank vezető közgazdásza lesznek.

A Magyar Közgazdasági Társaság 2022. szeptember 22-23-án Szegeden, a Szegedi Egyetem József Attila Tanulmányi és Információs Központjában szervezi meg a 60. Közgazdász-vándorgyűlést.

A konferencia folyamatosan frissülő és bővülő programja megtalálható a rendezvény honlapján, a https://kozgazdasz-vandorgyules.blog.hu/ címen.