Román cég vásárolta fel a Rózsakert Medical Centert

Hírek2019. márc 14.Növekedés.hu

A román MedLife további terjeszkedést tervez Magyarországon

A legnagyobb román egészségügyi magánszolgáltató, a MedLife írásban tájékoztatta a Bukaresti Tőzsdét arról, hogy a magyar Rózsakert Medical Center 51 százalékos üzletrészének megszerzésére irányuló tranzakciója lezárult.

A romania-insider.com portálon olvasható hír szerint a Rózsakert Medical Center (RMC) a 10 legjobb egészségügyi magánszolgáltató közé tartozik Magyarországon. A számos szakterülettel foglalkozó vállalkozás rendelkezik fogászati központtal és egy kis műtővel is. Képviselői szerint évente több, mint 40 ezer beteget látnak el. 

A vállalatcsoport által foglalkoztatott orvosok és nővérek száma meghaladja a 250 főt. Az RMC bevétele 2017-ben elérte az 1,326 milliárd forintot. 

Lezártuk az első tranzakciót Magyarországon. Folytatjuk, sőt gyorsítani kívánjuk külföldi terjeszkedést célzó stratégiánk megvalósítását, ezért a következő hónapokban két új, zöld mezős létesítményt építünk Magyarországon.

Nem zárjuk ki annak lehetőségét sem, hogy felvásárlunk egy másik egészségügyi szolgáltatót is - mondta Mihai Marcu, a MedLife Csoport elnök-vezérigazgatója.

SIKERSZTORIK
Így dolgozhatsz produktívan otthonról! 10 szuper tipp a home office-hoz
Sokan irigykednek azokra, akik megtehetik, hogy otthonról dolgoznak. A home office azonban nem mindenkinek megy egyszerűen.
HR2019. jan 28.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Reméljük, hogy nem téved a Microsoft egykori alapítója.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.