Sztárpár költözik Amerika legdrágább luxusrezidenciájába

Hírek2018. jún. 17.Növekedés.hu

A Los Angelesi-i ingatlan értékét 250 millió dollárra, azaz körülbelül 68 milliárd forintra becsülik. Vajon Beyoncét és Jay-Z-t, a világ egyik leggazdagabb házaspárját a végtelen tükrű medence, a feltörhetetlen biztonsági rendszer, vagy a James Bond-házimozi nyűgözte le jobban?  Fotók a világ legdrágább rezidenciájáról.

 A Los Angeles Bel-Air lakónegyedében található ingatlanra a hírek szerint Beyoncé és Jay Z nagyon rafinált módon alkudott, hisz „mindössze” 88 millió dollárért fogják megvásárolni. De mitől olyan különleges ez a villa?

Bel Air

Az úgynevezett gazdagnegyed, Bel Air Los Angeles nyugati részén található, a Hollywood-hegy lábánál épült ki. A szomszédságot hatalmas birtokok alkotják, ezért sem túl sűrűn lakott terület. Amerika legdrágább otthona is itt épült és átszámítva megközelítőleg 68 milliárd forintos csillagászati árral büszkélkedik.

Erődítmény vagy otthon?

A sztárpár valóságos erőddé akarja átalakíttatni a Bel Air-i villájukat a biztonságuk érdekében. Betörésbiztos szobákat alakítanak ki, a villában 10 autót lehet majd tárolni és külön garázst építenek két vendégautó számára. A lakrészeken kívül még a biztonsági őröknek is külön szobákat alakítanak ki. Az átalakításában továbbá egy új biztonsági rendszer is benne van, ahogy a plusz fürdőszobák építése is, hogy a látogatók még véletlenül se menjenek be a család által használt illemhelységekbe.

A villa 

Az luxusotthonban többek között 12 hálószoba és 21 fürdőszoba található, de a falakat díszítő műtárgyakat sem viszi magával az előző tulaj. De a James Bond-témájú házimozi, a négysávos bowlingpálya, a két borospince, a 85 láb hosszú, feszített víztükrű medence, a helikopterleszálló és a masszázsszoba sem marad ki a repertoárból. Az árban pedig még a személyzet kétéves díja is benne van.