Terjeszkedik a Diószegi Pékség

Hírek2017. okt 16.Növekedés.hu

Együttműködési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Kereskedőház (MNK), a sepsiszentgyörgyi Diószegi Pékséggel. Az MNK elsősorban abban támogatja a kis vállalkozást, hogy piacokat szerezzen harmadik országokban, feltérképezze nemzetközi pékhálózatok kialakítását, és javuljon a magyar vállalkozás exportképessége. A Diószegi Pékség által gyártott termékek fejlett technológiával és hagyományos receptek alapján készülnek. Így lehetett 2017-ben a pékség barna pityókás kenyere az év kenyere az ipari technológiával készített kenyerek közül. Többek között ennek is köszönhető, hogy a közép- és délkelet európai térségben jelentősen nőtt az érdeklődés a pékipari vállalkozás termékei iránt, így újabb piaci lehetőségek nyílhatnak a cég számára az anyaországi és angliai jelenléten túl. Magyarországon a cég 2010. január óta a  Lipóti Pékséggel működik együtt. A székelyföldi agrárium egyik sikerágazatának tekinthető a pékipar-cukrászipar, illetve a kapcsolódó fejlett technológiák. Ennélfogva a pékáruk és cukrásztermékek jelentős exportlehetőségeket rejtenek magukban, elsősorban külpiaci pékséghálózatok kialakítása formájában.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Hol élnek a leggazdagabbak? Még mindig nyugaton
Az USA-ban 607 milliárdos él, a világ húsz leggazdagabb emberéből tizennégy. De egyre több V4 országbeli dollármilliárdos lesz. A magyarok a lista végén vannak.
Siker2019. márc 14.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
A leggazdagabb orosz nők
Oroszországban a gazdag milliárdosok többsége férfi, ismert oligarchák, acélipari, olajipari csoportok tulajdonosai. Vannak azonban olyan nők is szép számmal, akik vagy alanyi jogon, vagy esetleg éppen egy előnyös válás révén immár önállóan is százmilliárd forint körüli vagyonnal bírnak.
Siker2018. júl 15.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.