Több mint ötezren mentek ki a Mandoki Soulmates koncertjére

Hírek2023. aug. 19.MTI

A Szent István-napi programsorozat nyitónapján több mint ötezren látogattak ki a Mandoki Soulmates harminc éves jubileumi koncertjére - tudatták a szervezők.

Leslie Mandoki és zenésztársai, a Mandoki Soulmates pénteken este hét órától adtak közel négyórás ingyenes koncertet a Bazilika előtti téren.

Leslie Mandoki

A zenekar a több mint ötezer látogatót kiemelkedő hazai vendégelőadókkal is meglepte, fellépett mások mellett Zséda, Mező Misi és Caramel.

Hatezer gyermek és felnőtt látogatta meg a Varázsligetet a Szent István Nap rendezvénysorozat első napján.

Tájékoztatásuk szerint a pénteki eseményen a Nemzet Sportolója címmel kitüntetett, 102 éves Keleti Ágnessel is találkozhattak az érdeklődők a sportlegenda a Varázsliget időkapszulájánál fogadta a vendégeket.

Az idei háromnapos minifesztiválon a főváros legnagyobb zöld szigete, a Városliget ismét a mesék és szórakozás univerzumává alakult.

A Vajdahunyad vára és a Kós Károly sétány közötti területen elhelyezkedő Varázsliget szombaton is gyermekkoncertekkel, bábelőadásokkal, vásári mutatványosokkal, lovagi bemutatóval, interaktív gyerekprogramokkal és kézműves foglalkozásokkal várja a kicsiket és nagyokat - ismertették a szervezők.