Trump legemlékezetesebb filmszerepei

Hírek2018. szept. 8.Növekedés.hu

Mielőtt elnökké választották, Donald Trump nemcsak valóságshowban, de több filmben is szerepelt, köztük Woody Allen egyik filmjében, továbbá a Szex és New York sorozatban saját magát alakítva. Az egyik szerepéért még a legrosszabbaknak járó Arany Málna-díjat is megkapta. Összegyűjtöttük, melyek voltak a legemlékezetesebb filmszerepei.

Azzal majdnem mindenki tisztában van, hogy a Reszkessetek, betörők! második részében feltűnik Donald Trump, de azt kevesen tudják, hogy még mielőtt elnöki babérokra tört volna, előszeretettel szerepelt a médiában: számos beszélgetős műsor vendégeként és különböző filmek epizódszerepei mellett „A gyakornok" címmel még egy valóságshow-t is készített, ahol egy állás betöltésére keresték a megfelelő jelöltet, és három döntős közül választották ki a győztest. Nézzük, melyek voltak a legemlékezetesebb filmszerepei.

Szellemképtelenség (1989)

A történet szerint egy elhunyt férj szellemként kísérti feleségét, hogy keressen neki egy megfelelő embert, akinek a testében újjáéledhet. A feleség végül Donald Trumppal is összefut, aki önmagát játssza. Alakítása nem nyerte el a kritikusok elismerését, meg is kapta a legrosszabb mellékszereplőnek járó Arany Málna-díjat.

Reszkessetek, betörők! 2. – Elveszve New Yorkban (1992)

Általában, ha szóba kerül Trump színészi karrierje, az embereknek rögtön a Reszkessetek, betörők! második része jut eszébe, ahol a főszereplő gyerek, Kevin elveszik New Yorkban. Végül egy hotelben köt ki, ahol a recepcióhoz a saját magát alakító Trump igazítja útba.

Kaliforniába jöttem (1994)

Trump feltűnt a Kaliforniába jöttem népszerű vígjáték-sorozatban is, amelyben Will Smith játszotta a főszerepet. A negyedik évad 25. részében Trump ajánlatot tesz a Banks család lakására.

Kis gézengúzok (1994)

A családi vígjátékban Trump egy Waldo nevű gyerek apját alakította, akinek telefonon keresztül egy jelenetben azt mondja: "Te vagy a legjobb fiú, akit csak pénzen meg lehet venni."

Eddie (1996)

Az üzletember ismét egy rövid jelenetet kapott következő filmjében. Szerepe szerint Trump egy híradós stábnak a következőt nyilatkozza: eredetileg az ő ötlete volt, hogy Eddie-t, az éjjeli taxi-diszpécser kosárrajongót megtegyék az NBA-ben játszó New York Knicks vezető edzőjének.

A dadus (1996)

A vígjáték-sorozatban Fran Fine egy gazdag özvegyember házába kerül dadusként. Trump a 4. évad 4. részében szerepel, amelyben Fran váratlan népszerűségre tesz szert egy televíziós showban történő szereplését követően.

A csendestárs (1996)

Az 1996-os amerikai filmvígjáték egy üzleti életbe betörni kívánó afroamerikai nő kalandjairól szól. Trump mindössze pár másodperces éttermi jelenet erejéig tűnik fel.

Kerge város (1998)

Trump 1998-ban Michael J. Fox mellett szerepelt a Kerge város nevű sorozatban: Fox egy őrült község polgármester-helyettesét játssza.

Sztárral szemben (1998)

Woody Allen egyik filmjében is játszik, ahol szintén önmagát alakítja. A film egy elvált házaspárról szól, akik új életet szeretnének kezdeni. Trumppal pedig egy étteremben készít interjút egy tévés stáb az egyik jelenetben.

Szex és New York (1999)

Az egyik legismertebb sorozatban, a Szex és New York-ban is szerepelt, pontosabban tárgyalt Samantha egyik lehetséges lovagjával. A második évad nyolcadik részében Trump egy olyan milliomossal beszélget egy étteremben, akit Samantha Jones kinézett magának.

Zoolander, a trendkívüli (2001)

Az üzletember feleségével Melaniával együtt rövid időre feltűnt Ben Stiller 2001-es vígjátékban. A vörös szőnyegen készült interjúban Trump így szólt: „Derek Zoolander nélkül a férfi modellszakma nem lenne ugyanaz".