Melania Trump legdrágább ruhaösszeállításai

Hírek2018. nov 9.Növekedés.hu

Melania Trump kabátgyűjteményének egyik darabja például egy átlagos amerikai több évi fizetésébe kerül, magassarkú cipői pedig szintén csillagászati árúak. Összegyűjtöttük a First Lady legdrágább szettjeit.

Egyesek szerint a 48 éves Melania Trump ruhái sokszor provokatív politikai üzeneteket hordoznak, míg egyes divattervezők, köztük Michael Kors is, a kifinomult stílusát dicsérik. A témában nem kívánunk állást foglalni, a Business Insider cikke nyomán összegyűjtöttük a First Lady 10 legdrágább ruhadarabját, illetve kiegészítőjét.

  1. Manolo Blahnik magassarkú - 625 dollár (176.000 ft)
AP
Az amerikaiak szerint érzéketlenség volt a First Lady felől, hogy a Harvey hurrikán sújtotta természeti katasztrófa helyszínére egy több mint 600 dolláros magassarkúban érkezett. A nyomás hatására később az elegáns magassarkút leváltotta egy gumicsizmára.
  1. Balmain ing – 690 dollár (195 ezer forint)
Getty Images
Egy átlagos háziasszony nem biztos, hogy egy 690 dolláros Balmain inget választott volna egy kis kertészkedéshez, Amerika Első Asszonya azonban még a Fehér Ház konyhakertjében is igyekszik stílusosan megjelenni.
  1. Gucci blúz – 1 1000 dollár (310 ezer forint)
AP
Trump felesége az egyik elnökjelölti vitán egy 1100 dolláros Gucci-felsőt viselt, amelynek nem is az ára, hanem a fazonja váltott ki megrökönyödést többekből. A nyaknál masnis blúzok ugyanis erőteljes feminista múltra tekintenek vissza, Donald Trump viszont pont arról híres, hogy sokszor lekezelően viselkedik a nőkkel.
  1. Roksanda ruha – 2 865 dollár (800 ezer forint)
Getty Images
A republikánus elnökjelölő gyűlés egyik rendezvényén Melania egy elegáns, hófehér ruhát választott, amely akár menyasszonyi ruhának is tökéletes lenne.
  1. Delpozo ruha – 2 950 dollár (830 ezer forint)
AP
A First Lady az internetes zaklatásokról tartott beszédet az ENSZ-ben, amihez egy feltűnő, rózsaszín puffos ujjú ruhát választott. Ezt szintén sokan kifogásoltak, mondván, minden figyelem a ruhájára terelődött a beszéde helyett.
  1. Gucci kabát – 3 701 dollár (1.440.00 forint)
AP
A Helsinkiben tartott Trump-Putyin csúcstalálkozón Melania egy halványsárga, pillangós övvel díszített Gucci kabátot viselt.
  1. Michael Kors együttes – 9 590 dollár (2.141.000 forint)
AP
Melania egy fekete, csillogó szoknyát és blézert választott Michael Korstól egy kongresszusi ülésre.
  1. Monique Lhuillier estélyi ruha – 7 995 dollár (2.225.000 forint)
AP
Egy Fehér Házban rendezett eseményre a First Lady egy ezüstszínben pompázó Monique Lhuillier estélyi ruhát viselt.  
  1. Bally nadrág, Manolo Blahnik magassarkú, Hermes Birkin kézitáska — 14 170 dollár (3.997.000 forint)
Getty Images
Melania egyik legdrágább szettjét a Fehér Házba való beköltözése napján viselte: Bally nadrágja 575 dollárba került, amelyhez egy 595 dolláros Manolo Blahnik magassarkút és egy közel 13 ezer dollár értékű Hermés Birkin kézitáskát választott.
  1. Dolce & Gabbana kabát – 51 500 dollár (14.527.00 forint)
AP
A First Lady egy Dolce & Gabbana kabátot viselt a szicíliai G7 csúcstalálkozó során, a kabát azóta hiánycikknek számít.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.