Új üzletággal és vezetővel erősít az ingatlan.com

Hírek2018. dec. 7.Növekedés.hu

Az ingatlan.com és iroda.hu rendezvényeinek megszervezéséről a jövőben új üzletág gondoskodik az ingatlan.com csoporton belül, aminek vezetőjévé december elejétől Agócs Balázs Mártont nevezték ki.

Agócs Balázs Márton rendezvény- és médiafejlesztő szakember lett az ingatlan.com új, rendezvény üzletágának vezetője. A portfolio.hu értékesítési vezetőjeként indította el a gazdasági portál rendezvény üzletágát, valamint számos online és offline média innováció fűződik a nevéhez. Az elmúlt 5 évben tapasztalatait szervezeti kommunikációs tanácsadóként és trénerként gazdagította, és innovatív szakmai és üzleti eseményeket szervezett többek között az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület, vagy az International Coach Federation számára.

Az ingatlan.com cégkultúrája, szakembergárdája, piaci ereje és céljai rendkívüli lehetőségeket tartogatnak a rendezvény üzletág számára is.

- fogalmazott Agócs Balázs Márton. Az iroda.hu cégcsoportot 2015-ben megvásárló ingatlan.com Zrt. az elmúlt években dinamikusan fejlesztette rendezvényeit. A“TheBar” eseményeken hét éve kötetlen formában találkoznak a kereskedelmi ingatlanpiac felső- és középvezetői, az Év Irodája Versenyen pedig kilencedik éve díjazzák a legnívósabb irodákat, ingatlanfejlesztéseket és vállalatokat. Idén harmadszor találkoztak a piac legfontosabb szereplői az Ingatlan Regattán, ami a Balaton egyik legnagyobb presztízsű vitorlásversenyévé nőtte ki magát. 2018-ban pedig az ingatlan.com cégcsoport szervezésében került sor Közép-Kelet Európa első önálló proptech konferenciájára Budapesten. A 2019 elején bemutatkozó legújabb esemény, az OfficeUP további új lehetőségeket tartogat.

A rendezvényen aktív párbeszédre hívjuk az irodapiac minden szereplőjét: az ingatlanfejlesztőket, belsőépítészeket, tanácsadókat és a bérlőket. Az OfficeUP olyan innováció, amiről a jelek szerint senki sem szeretne lemaradni.

- mondta el Agócs Balázs Márton. Az új üzletág létrehozása szorosan illeszkedik az ingatlan.com hosszú távú stratégiájába.

A rendezvény üzletág létrehozásával az ingatlan.com csoport közelebb került küldetése megvalósításához, egy teljeskörű, hatékony és etikus ingatlanpiac kialakításához.

- tette hozzá Kalmár Zoltán, az Év Irodája Verseny alapítója, az ingatlan.com igazgatósági tagja.