Új üzletággal és vezetővel erősít az ingatlan.com

Hírek2018. dec 7.Növekedés.hu

Az ingatlan.com és iroda.hu rendezvényeinek megszervezéséről a jövőben új üzletág gondoskodik az ingatlan.com csoporton belül, aminek vezetőjévé december elejétől Agócs Balázs Mártont nevezték ki. Agócs Balázs Márton rendezvény- és médiafejlesztő szakember lett az ingatlan.com új, rendezvény üzletágának vezetője. A portfolio.hu értékesítési vezetőjeként indította el a gazdasági portál rendezvény üzletágát, valamint számos online és offline média innováció fűződik a nevéhez. Az elmúlt 5 évben tapasztalatait szervezeti kommunikációs tanácsadóként és trénerként gazdagította, és innovatív szakmai és üzleti eseményeket szervezett többek között az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület, vagy az International Coach Federation számára.

“Az ingatlan.com cégkultúrája, szakembergárdája, piaci ereje és céljai rendkívüli lehetőségeket tartogatnak a rendezvény üzletág számára is.”
- fogalmazott Agócs Balázs Márton. Az iroda.hu cégcsoportot 2015-ben megvásárló ingatlan.com Zrt. az elmúlt években dinamikusan fejlesztette rendezvényeit. A“TheBar” eseményeken hét éve kötetlen formában találkoznak a kereskedelmi ingatlanpiac felső- és középvezetői, az Év Irodája Versenyen pedig kilencedik éve díjazzák a legnívósabb irodákat, ingatlanfejlesztéseket és vállalatokat. Idén harmadszor találkoztak a piac legfontosabb szereplői az Ingatlan Regattán, ami a Balaton egyik legnagyobb presztízsű vitorlásversenyévé nőtte ki magát. 2018-ban pedig az ingatlan.com cégcsoport szervezésében került sor Közép-Kelet Európa első önálló proptech konferenciájára Budapesten. A 2019 elején bemutatkozó legújabb esemény, az OfficeUP további új lehetőségeket tartogat.
“A rendezvényen aktív párbeszédre hívjuk az irodapiac minden szereplőjét: az ingatlanfejlesztőket, belsőépítészeket, tanácsadókat és a bérlőket. Az OfficeUP olyan innováció, amiről a jelek szerint senki sem szeretne lemaradni.”
- mondta el Agócs Balázs Márton. Az új üzletág létrehozása szorosan illeszkedik az ingatlan.com hosszú távú stratégiájába.
“A rendezvény üzletág létrehozásával az ingatlan.com csoport közelebb került küldetése megvalósításához, egy teljeskörű, hatékony és etikus ingatlanpiac kialakításához.”
- tette hozzá Kalmár Zoltán, az Év Irodája Verseny alapítója, az ingatlan.com igazgatósági tagja.

SIKERSZTORIK
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Vagyonokat keresnek a topmenedzserek, de milyen áron?
Ez a munka hatalmas nyomással jár – ezt pedig a magánéletüket viseli meg.
Siker2018. dec 6.
Hogyan szerezte mesés vagyonát a Rockefeller család?
Mohó, pénzéhes kapitalista vagy egy üzleti zseni, aki a semmiből építette fel magát? Rockefeller nem volt jó képességű gyerek mégis a világ leggazdagabb embere lett – miközben egy valamire mindig kínosan ügyelt.
Siker2018. júl 29.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem figyelünk eléggé a beszélgető partnerünkre.
Siker2018. nov 30.
40 éves nőként hozott létre dollármilliárdos vállalkozást
Therese Tucker feláldozta nyugdíjkori megtakarításait, hitelkártyái teljes keretét és felvett lakására egy második jelzáloghitelt is. Súlyos kockázatot vállalt, de bejött.
Siker2019. jan 11.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.