Virtuális tárlat a Hold című kiállításról az Ybl Budai Kreatív Házban

Hírek2020. ápr. 17.Növekedés.hu

Az Ybl Budai Kreatív Ház most a digitális technológia révén virtuális módon bárki számára megtekinthetővé tette iSKI Kocsis Tibor Munkácsy-díjas festőművész „A Hold” c. tárlatát. A kiállítás ahhoz a globális programsorozathoz kapcsolódik, amelynek keretében szerte a világon az Apolló-program ötvenedik évfordulójára emlékeznek a művészek.

Mivel a jelenlegi rendkívüli körélményekre való tekintettel a kiállított alkotások jelen pillanatban személyesen nem látogathatók, ezért segítségül hívták a digitális technika adta lehetőségeket és egy 360 fokos, online panoráma-tárlatsétára invitálják a látogatókat.

Így most bárki, szó szerint a saját karosszékében ülve is megcsodálhatja ezeket az erős gondolatisággal bíró rajzokat, a virtuális túra során megállhatunk egy-egy kép előtt, a „+” és „-" gombok segítségével ráközelíthetünk a művekre és beleképzelhetjük magunkat az adott pillanatba, a kép történetébe. Közben pedig az „i” piktogrammal ellátott részletekre kattintva a képek elkészültével kapcsolatos kulisszatitkokba is beleshetünk.

Figyelem! A panoráma tárlatséta alapbeállításként egy automatikus forgás-effekttel indul. Amennyiben ezt zavarónak érezné, az alábbi képen látható ikonra kattintva tudja ezt leállítani: