Weboldalt indított a vállalkozások üzleti kapcsolatainak erősítésére az MFB

Hírek2020. szept. 9.Növekedés.hu

Összetartók.hu néven új online vállalkozói platformot fejlesztett ki és indított el a Magyar Fejlesztési Bank Csoport (MFB Csoport), amely minden magyar vállalkozás számára ingyenesen elérhető. Az Összetartók kezdeményezés célja, hogy online találkozási pontot adjon a vállalkozásoknak új üzleti kapcsolatok kialakításához, illetve hasznos szakmai segítséget nyújtson a finanszírozási problémák, fejlesztési lehetőségek megoldáshoz. Az oldalon regisztrált vállalkozások közötti kapcsolatok, a vállalkozói tudástár, valamint a hitel-, tőke- és garanciaprogramok bemutatása segíti a válság hatásainak leküzdését és az új fejlesztések elindítását.

Az Összetartók.hu oldal kiemelt célja, hogy egy felületen tegye elérhetővé a vállalkozások fejlődéséhez szükséges legfontosabb elemeket.

Online találkozási lehetőséget nyújt a vállalkozásoknak arra, hogy szolgáltatásaikat, szakértelmüket vagy akár szabad kapacitásaikat is bemutathassák más vállalkozásoknak – új üzleti kapcsolatok kialakításának érdekében.

Szintén fontos cél, hogy első kézből származó, hiteles szakmai segítséget nyújtson a finanszírozási kérdések, problémák megoldásához, folyamatosan bővülő tudásanyaggal. Végezetül közvetlen kapcsolatot teremt az MFB Csoport tagvállalatainak szakértőihez, ezáltal kedvező hitel-, tőke- és garanciamegoldásokhoz juthatnak a vállalkozások.

Az Összetartók.hu oldalon a látogatók szabadon böngészhetnek a regisztrált vállalkozások kérései és felajánlásai között és egy egyszerű regisztrációt követően maguk is aktív tagjai lehetnek az Összetartók közösségének. A www.osszetartok.hu oldalon a már regisztrált vállalkozások biztonságos keretek között, díjmentesen mutatkozhatnak be és kezdeményezhetnek új üzleti kapcsolatokat.

Az MFB Csoport finanszírozási megoldásainak bemutatása egyszerű, közérthető módon történik, a választást közülük pedig egy néhány kérdésből álló szűrő segíti.

Az oldalon minden olyan hitel-, tőke- és garanciatermék információi megtalálhatók, melyeket az MFB Csoport tagjai a bajba jutott vagy fejlesztést tervező vállalkozások számára dolgoztak ki.

Az egyes termékeknél az Összetartók.hu felület lehetőséget biztosít a kapcsolatfelvételre, hogy a további segítséget személyre szabottan is megkaphassák az érdeklődők.

A szakmai ismeretek fejlesztését folyamatosan bővülő tudásanyag biztosítja, mellyel a vállalkozások fontos finanszírozási ismeretekhez, fogalommagyarázatokhoz juthatnak. Érdemes nyomon követni a már megvalósult támogatásokból elkészült eseteket bemutató videókat: a kisfilmek nemcsak az MFB Csoport sokszínűen felhasználható termékeit szerepeltetik, hanem inspirációt is nyújtanak a fejlesztés, beruházás előtt álló cégeknek az elképzeléseik megvalósításához.

A világjárvány gazdasági hatásai miatt az MFB Csoport összehangolt, több mint 1500 milliárd forint keretösszegű gazdaságélénkítő csomagot hirdetett meg a vállalkozások számára hitel-, tőke- és garanciatermékekkel.

Az www.osszetartok.hu online vállalkozói platform ezt a csomagot egészíti ki olyan szolgáltatásokkal, melyek hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a KKV-szektor sikeresen vegye az akadályokat. Az MFB Csoport tagjai közül a Magyar Fejlesztési Bank, a Hiventures Tőkealapkezelő Zrt., és a Garantiqa Hitelgarancia Zrt. finanszírozási megoldásai érhetők el az oldalon.