Ez az igazi kifektetés - A Futureal 13 milliárdos projektet indít Bukarestben

Ingatlan2019. ápr. 13.Növekedés.hu
A rovat támogatója:

A magyar Futó család tulajdonában lévő Futureal romániai lakóépületi projektekre szakosodott leányvállalata, a Cordia Romania megkezdte a 13 milliárd forint értékű Parcului20 lakónegyed felépítését, olvasható a romania-insider.com hírportálon.

A projekt Bukarest Expozitiei térségében valósul meg, fővállalkozója a Concelex építőipari szervezet.

“A Parcului20 lakónegyed 469, a közép és a közép-magas kategóriájú apartmannal bővíti Bukarest lakáspiacát, amelyek az első „okos” lakásprojekt termékei lesznek Romániában” mondta a Cordia Romania országmenedzsere és igazgatósági tagja, Mauricio Mesa Gomez.

A Parcului20 a következő három évben, két szakaszban készül el. Az első 260 apartman építése 2020 szeptemberére fejeződik be, a másodikat pedig 8-12 hónappal később adják át.

A Cordia Romania a közelmúltban szerzett meg további négy, Észak-Bukarestben fekvő telket azzal a céllal, hogy ott is közepes és a közép-magas kategóriájú lakásokat építsen. A négy telken megvalósuló beruházás, amely a Cordia hosszú távú romániai stratégiájának része, megközelítőleg 32 milliárd forintnak megfelelő értéket képvisel.