Digitalizálják Ausztriában az idegenforgalmat

Tech2017. nov 11.Növekedés.hu

Nagy hangsúlyt helyez az osztrák kormány a turizmus digitalizálására, ezért 4 ezer euró támogatásra pályázhatnak az ágazatban érdekelt kis-és középvállalkozások. A pénzügyi támogatások mellett az osztrák gazdasági minisztérium a gazdasági kamarával karöltve szakmai és képzési támogatást is nyújt, mivel Ausztriában az idegenforgalom fő szereplői a kkv-k mellett a családi vállalkozások, amelyek szívesen vesznek minden, technológiai újítással kapcsolatos információt. A nemrégiben bemutatott digitális turizmus-stratégia célja, hogy felkészítse az ausztriai turisztikai ágazatot a digitális kihívásokra, a világ élvonalába emelje Ausztria idegenforgalmát. A stratégiának három súlyponti területe van: az internetes kereskedelem és a közösségi média nagyobb mértékű igénybe vétele, korszerű üzleti modellek kidolgozása , az it-biztonság javítása. A digitális stratégiához 2020-ig évente 5 millió euró pótlólagos forrást is nyújt a szövetségi gazdasági minisztérium.

SIKERSZTORIK
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Így osztja be idejét a világ leggazdagabb embere
Jeff Bezos szerint szükség van nagy ívű, hosszú távú víziókra, azonban időnk, energiánk túlnyomó részét rövid távú, 2-3 évre vonatkozó célkitűzésekre kell összpontosítani.
Siker2019. márc 17.
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
100 éve nem volt ekkora vagyonuk az amerikai ultragazdagoknak
Ijesztő: ilyen arányokra utoljára az 1920-as évek végén, még a nagy gazdasági világválság kitörése előtt volt példa.
Pénzügyek2019. feb 26.
Ezek a legkedveltebb nászutas célpontok
A rangsor első helyére a görögországi Santorini került, nem véletlenül, hiszen a lenyűgöző kék-fehér épületeiről híres vulkanikus sziget Görögország egyik legszebb turisztikai célpontja. Mutatjuk a többit is.
Hírek2019. márc 15.