Hatvanezerért az iphone-osok lehallgathatják a környezetüket - hátborzongató funkció

Tech2019. jan 11.Növekedés.hu

Akinek AirPods-a van, az ki tudja hallgatni környezetét.   Az Apple újítása a kábel nélküli fülhallgató egészen más dolgokra lett képes, mint hogy tudunk futni kábelek ráncigálása nélkül. Az AirPods bluetoothon működik, így oldható meg, hogy madzag nélkül is működőképes legyen. Ha az Iphone-osok a beállítások/vezérlőközpont/vezérlőktestreszabása oldalon kiválaszthatják a hallás funkciót, akkor elég nagy távolságból, nagyjából 20 méterig, zárt ajtók mögött is hangosan hallják, amit beszélnek a környezetükben. Teszteltük, és tényleg megdöbbentően élesen és hangosan halljuk a másik szobában beszélőket.  Sokak fantáziáját megmozgatta a legújabb lehetőség. Az eredetileg a halláskárosodást segítő Apple eszköz akaratlanul lehetővé teszi, hogy bárki kémkedjen a másik után. Valójában akárkit le lehet hallgatni vele, egyetlen dolgot kell csinálni, elhelyezni a telefont abban a szobában, ahol várhatóan az a beszélgetés fog folyni, amit szeretnénk kihallgatni. Innentől kezdve, akár, mintha ottlennénk.  A funkció hátborzongató, sokan már aggályukat fejezték ki ezzel kapcsolatban. Egy AirPods nagyjából 60 ezer forintba kerül. 

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.