Hatvanezerért az iphone-osok lehallgathatják a környezetüket - hátborzongató funkció

Tech2019. jan 11.Növekedés.hu

Akinek AirPods-a van, az ki tudja hallgatni környezetét.   Az Apple újítása a kábel nélküli fülhallgató egészen más dolgokra lett képes, mint hogy tudunk futni kábelek ráncigálása nélkül. Az AirPods bluetoothon működik, így oldható meg, hogy madzag nélkül is működőképes legyen. Ha az Iphone-osok a beállítások/vezérlőközpont/vezérlőktestreszabása oldalon kiválaszthatják a hallás funkciót, akkor elég nagy távolságból, nagyjából 20 méterig, zárt ajtók mögött is hangosan hallják, amit beszélnek a környezetükben. Teszteltük, és tényleg megdöbbentően élesen és hangosan halljuk a másik szobában beszélőket.  Sokak fantáziáját megmozgatta a legújabb lehetőség. Az eredetileg a halláskárosodást segítő Apple eszköz akaratlanul lehetővé teszi, hogy bárki kémkedjen a másik után. Valójában akárkit le lehet hallgatni vele, egyetlen dolgot kell csinálni, elhelyezni a telefont abban a szobában, ahol várhatóan az a beszélgetés fog folyni, amit szeretnénk kihallgatni. Innentől kezdve, akár, mintha ottlennénk.  A funkció hátborzongató, sokan már aggályukat fejezték ki ezzel kapcsolatban. Egy AirPods nagyjából 60 ezer forintba kerül. 

SIKERSZTORIK
100% pszichológia: Ebben rejlik a Facebook, Snapchat és az Instagram sikerének titka
A Facebook több mint 2 milliárd, az Instagram 800 millió felhasználóval büszkélkedhet, a Snapchat-et pedig körülbelül 180 millióan használják naponta. Valójában miért kapnak ezek az alkalmazások ekkora figyelmet? Összegyűjtöttük az öt legfontosabb okot.
Siker2018. feb 15.
Mit tennének a milliárdosok, ha mindenüket elvesztenék?
Bill Gates és Warren Buffett, akik egyébként hosszú ideje jó barátok, megosztották gondolataikat arról, mit tennének, ha mindenüket elvesztenék és a nulláról kellene felépíteniük az életüket.
Siker2018. ápr 28.
Hogyan legyünk sikeresek a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben - az Alibaba tulajdonosának jó tanácsai
„Az életben nem az számít, hogy mennyi mindent értél el, hanem az, hogy hogyan élted meg a kemény napjaidat és a hibáidat.” Mondta Jack Ma.
Siker2018. feb 20.
Michael Bloomberg: öt tipp, hogy sikeres vállalkozó legyen
Mindössze öt dologról van szó, ám ezek betartásával lett sikeres vállalkozó Michael Bloomberg, akit később New York polgármesterének választottak.
Siker2018. máj 10.
Kezdő vállalkozó? Akkor erre az öt dologra figyeljen!
Bármibe, és bármikor is vág bele az ember, vannak általános szabályok, amelyek betartása nagy segítséget jelent a kezdő vállalkozónak. Mutatjuk, mit tart a legfontosabbnak egy sikeres vállalkozó, a JÓKENYÉR pékség tulajdonosa, Ludwig Klára.
Siker2018. nov 8.
Soros után ő a második leggazdagabb magyar
Thomas Peterffy, vagyis Péterffy Tamás 15-18 milliárd dollárra becsült vagyonával a világ 57. legtehetősebb embere.
Siker2019. jan 12.
Egy fiatal srác 100 millió fontos sportruházati márkát rakott össze Nagy-Britanniában
Nehéz elképzelni, hogy az alapításkor 19 éves Ben Francis-nak honnan volt ideje és energiája létrehozni és vezetni a Gymshark-ot.
Siker2018. okt 18.