Megnéztük az új iPhone-t – mától kaphatók a legújabb modellek

Tech2022. szept. 16.BF

A magyar Apple-rajongók az amerikai vásárlókkal egy időben vehetik kezükbe a legújabb készülékeket, piacra kerülésének első napjától itthon is megvásárolhatók a legújabb iPhone modellek.

Az Apple szeptember 7-én „Far Out” címet viselő, világűr témájú eseményén mutatta be a legújabb iPhone 14 modelleket, amelyek mától világszerte, így hazánkban is megvásárolhatók.

Az új iPhone 14 készülékek nagyon keresettek a vásárlók körében.

Az előrendelések alapján legnagyobb érdeklődés az új iPhone 14 Pro és az iPhone 14 Pro Max telefonokat övezni, de jelentős előrendelést adtak le az Apple Watch Ultra órákra is.

Köszönjük a magyar Apple-vásárlók bizalmát, akik most meggyőződhetnek arról, hogy megérte várni. Az új készülékek amellett, hogy számos különleges innovációt tartogatnak, hasznos biztonsági funkciókkal is kiegészültek, és a leghosszabb iPhone akkumulátor-idővel rendelkeznek. Ahogy az egész világon, Magyarországon is óriási várakozás előzte meg a piaci megjelenést: idén itthon minden eddiginél nagyobb számban érkezett előrendelés az új iPhone 14 telefonokra

– mondta el Gyarmati Csaba, az iSTYLE regionális igazgatója az iPhone 14 hivatalos termékbemutatóján.

A Midis Csoporthoz tartozó iSTYLE az Apple Premium viszonteladó üzletek legnagyobb hálózata Közép- és Kelet-Európa 9 országában. A vállalatcsoportot a hazánkban több mint 15 éve képviselő iSTYLE Hungary Kft. 2021-es forgalma elérte a 25 milliárd forintot. Ez 25 százalékos növekedést jelent az előző évhez képest, amihez hozzájárult, hogy két új üzlet is nyílt az Etele Plázában és a győri Árkád bevásárlóközpontban. 

Erre az évre a hálózat 40 százalékos növekedést tervez, megcélozva a 35 milliárd forintos éves árbevételt.

Az utóbbi évek gazdasági kihívásai világszerte óriási nyomást gyakoroltak a kiskereskedelmi cégekre, amelyekre az iSTYLE különböző innovatív megoldásokkal és a vásárlóival való kapcsolat elmélyítésével reagált. A vásárlók igényeinek követése, pontosabb megértése pedig még magasabb színvonalú kiszolgálást eredményez mind az offline, mind pedig az online üzletekben

– hangsúlyozta Gyarmati Csaba.

Bár az online értékesítés nagyon megerősödött, nem feledkezünk meg arról, amiben a legjobbak vagyunk: az Apple élményhez a legmegfelelőbb környezetet biztosítjuk. Az iSTYLE nem csupán egy kereskedelmi hálózat, hanem a legjobb hely, ahol vásárlóink felfedezhetik az Apple világát, ráadásul ebben segítséget nyújt szakértő tanácsadói csapatunk

– tette hozzá.

Az iPhone 14, iPhone 14 Pro, iPhone 14 Pro Max, Apple Watch Series 8, az új Apple Watch SE szeptember 16-tól, az Apple Watch Ultra szeptember 22-től, az AirPods Pro szeptember 23-tól, az iPhone 14 Plus pedig október 7-től kapható a hazai iSTYLE boltokban Budapesten, Győrben, Szegeden és Debrecenben, valamint az istyle.hu webshopban.