Közel 35 ezren buliztak a Szoborparkban tartott koncerten

Utazás2021. szept. 26.D.F.D.
A rovat támogatója:

A Puskás Aréna Szoborparkjában ez volt az első koncert. Közel 35 ezren buliztak Lotfi Begi, a Bagossy Brothers Company, illetve Majka&Curtis slágereire. Az ingyenes eseményen látványos lézershow, tűzijáték, és égbeszökő tűzcsóvák kísérték a zenei produkciókat.

Óriási koncerttel zárta a fesztiválszezont a 30 éves Szerencsejáték Zrt. Az ingyenes, védettségi igazolvánnyal látogatható eseményre számos ismert hazai zenészt, zenekart hívtak meg, akik hihetetlen hangulatot csináltak a frissen átadott Puskás Aréna Szoborparkjában, ahol ez volt az első koncert. A népszerű hazai slágerek mellett street food büfék, illetve egy mobil lottózó pont is várta a látogatókat. Az utóbbi esetében a befolyt bevételekből a Szerencsejáték Zrt. az Ökomenikus Segélyszervezetet támogatja.

Hamar elkezdett megtelni a nézőtér

A Puskás Aréna árnyékában felállított színpad előtt a 16 órás kapunyitást követően gyorsan kezdtek megjelenni az emberek, kis idő elteltével ránézésre több ezer főre duzzadt a vendégek száma. Az este folyamán összesen közel 35 ezren szórakoztak önfeledten a jó hangulatú őszi Szuperkoncerten, amit a Szerencsejáték Zrt. szervezett 30. születésnapja alkalmából. Az eseményen külön lelátót biztosítottak az OMSZ munkatársainak és családtagjaiknak, akik számára egy kis piknik csomaggal is kedveskedtek.

Az estét Lotfi Begi nyitotta, aki hamar fergeteges hangulatot csinált

Az estét Lotfi Begi nyitotta, aki Kollányi Zsuzsival, Pápai Jocival és DR BRS-sel közös slágereit hozta el. A dj-producer idei utolsó fellépéséhez Burai Krisztián is csatlakozott, aki a „Háborgó mélység 2” mellett egy dalpremierrel is megörvendeztette a közönséget.

A Bagossy Brothers Company koncertjén a rajongók együtt énekeltek a zenekarral

18 órától csapott a húzók közé a Bagossy Brothers Company, a rajongók a bandát is túlénekelve buliztak a zenekar legismertebb slágereire, miközben zöld fénybe borult a Puskás Aréna. A koncerten dalpremier is volt, a gyergyószentmiklósi fiúk ezúttal a legújabb lemezükről is eljátszottak egy számot, hogy ízelítőt adjanak belőle a közönségnek.

A Bagossy Brothers Company koncerten dalpremier is volt

A rendezvény csúcspontja Majka & Curtis 20 órakor kezdődő show-ja volt, amely közel két órán át tartott. A színpadon látványban nem volt hiány: lézertechnika, tűzijáték és korábban még nem látott pirotechnikai elemek, valamint táncosok színesítették a rapper páros fellépését. A közös éneklés itt sem maradt el: a „Belehalok” című mára ikonikussá vált sláger több tízezer torokból egyszerre szólt.

Majka & Curtis show-ja közel két órán át tartott

Az év legnagyobb ingyenes koncertje több egyedi elemet is tartalmazott: a 800 négyzetméteres színpad mellett 300 négyzetméteres LED-fal, 5 darab óriáskivetítő, 800 fényvető tette még teljesebbé a koncertélményt. A helyszíni rajongók mellett a Szerencsejáték Zrt. videómegosztó csatornáján további 44 ezren követték figyelemmel a koncerteket.

Komoly látványelemek szórakoztatták a nézőket

A Puskás Aréna Szoborpark színpadjának építésében 7 napon át, átlagosan naponta 60 ember vett részt, emellett a koncertek kifogástalan minőségéért egy 110 főből álló stáb felelt a helyszínen.

Látávnyos lézershow is volt