Ezek az önvezető autók tették meg a legnagyobb távolságot

Elemzések2019. márc 12.Növekedés.hu

Kijött az önvezető autógyártók rangsora, a megtett kilométereket és a beavatkozások számát nézve a Google vezető nélküli autója, a Waymo emelkedik ki.

Annak ellenére, hogy az önvezető járművek technológiája az utóbbi években rohamosan fejlődött, még mindig előfordulhatnak fennakadások. A gyártók folyamatos teszteléseket végeznek a szoftverek ellenőrzése és a rendszer biztonságosabbá tétele érdekében.

A kaliforniai Department of Motor Vehicles (DMV) minden évben nyilvánosságra hozza az önvezető járművek tesztköreivel kapcsolatos adatokat.

A felmérés bemutatja, hogy a cégek autói hány mérföldet tettek meg, illetve, hogy a megtett út alatt hányszor volt szükség emberi beavatkozással korrigálni a jármű mozgását.

Mindkét területen a Google anyavállalatának, az Alphabet önvezető autója, a Waymo emelkedik ki a mezőnyből. A vállalkozás autói több mint 1,2 millió mérföldet tettek meg Kaliforniában, és nagyjából 11 ezer mérföldenként csak egyszer kellett felülbírálni az önvezető rendszert.

A második helyen a General Motorshoz tartozó Cruise Automation járműi végeztek: 5200 mérföldenként igényeltek beavatkozást.

SIKERSZTORIK
Ő volt a történelem leggazdagabb embere
A világ aranykészletének a felével rendelkezett. Legendás utazása során annyi aranyat szórt el, hogy azzal az egész régióban évekre tönkretette a nemesfém értékét. Egy hihetetlen történet.
Siker2019. márc 16.
Depresszió elleni orrsprayt fejlesztett ki a Johnson & Johnson
Az amerikai gyógyszerhatóság engedélyezte a partidrogként is használt ketamin származékát tartalmazó orrspray-t.
Hírek2019. márc 16.
Nagyon jó film lett a most díjazott Rossz versek
Először nyerte el magyar film a Monte Carlo-i Filmfesztivál fődíját: a Rossz verseket az Emir Kusturica vezette zsűri díjazta.
Siker2019. márc 16.
Bill Gates szerint ez a 10 újítás megváltoztatja a közeljövőt
Erős lista a Microsoft egykori alapítójától. Reméljük, hogy nem téved és ezek az újdonságok hamarosan megkönnyítik majd az életünket. Az egészségügyi pontok különösen figyelemreméltók.
Tech2019. márc 15.
Ezeket az órákat hordják a legnagyobb cégek vezetői
A legsikeresebb vezetők számára egy óra a presztízs és az imázs fontos része. Mutatjuk, milyen órákat hord néhány meghatározó nagyvállalat vezetője.
Hírek2019. márc 10.
Ez az iphone app hozta messze a legtöbb pénzt
A Sensor Tower adatai alapján a Statista rangsorolta a legtöbb bevételt hozó Iphone alkalmazásokat: a Netflix népszerűsége töretlen, már az App Store-t is uralja.
Tech2019. jan 30.
5 kifejezés, amelyet a sikeres emberek soha nem használnak
Nem várhatjuk el, hogy megértsük a másikat, ha nem fordítunk rá elég figyelmet. Összegyűjtöttünk 5 olyan kifejezést, amelyet jobb, ha elkerülünk.
Siker2018. nov 30.