A japán tőkebeáramlás humántőke-feltételei

Hírek2019. feb. 22.Növekedés.hu

A japán tőkebeáramlás humántőke-feltételeiről tart szakmai rendezvényt a Magyar Közgazdasági Társaság Munkaügyi Szakosztálya 2019. március 7-én, csütörtökön 14 órától a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara székházának konferenciatermében (Bank Center Irodaház, 1054 Budapest, Szabadság tér 7.).

A rendezvényen Bassa Zoltán, a Sudy and Co. Ltd. vezető tanácsadója A magyarországi japán vállalatok tapasztalatai a munkavállalói kapcsolatok terén címmel tart áttekintést, majd Völgyi Katalin, az MTA KRTK Világgazdasági Intézet tudományos munkatársa tart előadást A japán vállalatok külföldi közvetlen befektetései és foglalkoztatásra gyakorolt hatása címmel. A fórum moderátora Artner Annamária, az MTA KRTK Világgazdasági Intézet tudományos főmunkatársa, az MKT Munkaügyi Szakosztályának elnökségi tagja.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, azonban a terem befogadóképességére és az épüketben működő beléptetőrendszerre tekintettel szigorúan előzetes regisztrációhoz kötött. Az érdeklődők a részvételi szándékukat szíveskedjenek 2019. március 4-ig előzetesen jelezni az office.mkt@t-online.hu e-mail-címen.