Egyszerűen nyomon követhető egyenlegek és további hasznos funkciók az új OTP SZÉP kártya alkalmazásban

Hírek2021. márc. 9.Növekedés.hu

Az Applion Computer Kft. fejlesztő csapatának közreműködésével tavaly nyáron készült el az OTP SZÉP kártya új mobilapplikációja, amely elérhető a Google Play áruház és Appstore kínálatában is. Az app legújabb funkciójának köszönhetően már pár kattintással, akár regisztráció és bejelentkezés nélkül elérhetők a leglényegesebb információk a számlaegyenlegekkel kapcsolatban.

Az OTP SZÉP kártya mobilalkalmazásával könnyen és egyszerűen nyomon követhetők a tranzakciók, átlátható a számlaforgalom. Az appon keresztül a kártyabirokosok a fizetést követően azonnali információt kaphatnak a zsebek egyenlegéről, amelyet 2021 februárjától már bejelentkezés és akár regisztráció nélkül ellenőrizhetnek. Ez most azért is lehet különösen aktuális, mert 2021. június 30-ig továbbra is magasabb összegek utalhatók az alszámlákra: szálláshelyre 400 ezer forint, a vendéglátás quot;zsebbe" 265 ezer forint, szabadidős felhasználásra 135 ezer forint utalható béren kívüli juttatásként.

A fejlesztés részét képezte az OTP SZÉP kártya elfogadóhelyek térképen való keresésének lehetősége, specifikusan a településre is szűrhető funkcióval. Az egyszerű kezelőfelületen túl az elfogadóhely alapadatainak feltüntetése mellett klasszikus tervezésű ikonok is segítik a felhasználót az eligazodásban, így a kártyabirtokosok könnyen és egyszerűen rátalálhatnak az igényeiknek leginkább megfelelő elfogadóhelyekre. Egyre inkább bevett gyakorlat, hogy az elfogadóhelyek előleget kérnek, ezért ez a funkció is beépült az applikációba.

"Az adózási szabályok változásával a SZÉP-kártya az egyik legnépszerűbb béren kívüli juttatás lett, ezért korszerű, felhasználóbarát megoldásra volt szükség"

- nyilatkozta Balázs A. Dávid, az Applion üzletfejlesztésért felelős vezetője.

"Az OTP Pénztárszolgáltatóval együttműködve olyan praktikus, mindenki számára könnyedén használható alkalmazást szerettünk volna létrehozni, amellyel magas színvonalon szolgálhatjuk ki a csaknem 1,8 millió OTP SZÉP kártyabirtokost."